ASUS TUF R74800-GTX 1660 Ti Alınır mı?

• Konuyu başlatan ekl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.774
Bütçe
10000

ekl

Hectopat
Daha fazla  
ASUS TUF FA506IU-HN153 AMD Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD GTX 1660 Ti FreeDOS 15.6" FHD Taşınabilir bilgisayar.

Arkadaşlar bütçem 10000TL ve bu laptop ilgimi çekti. Aradığım laptopun beni en az 3 sene götürmesi gerek. Düşünceleriniz veya önerileriniz neler?

4 yıl dayanırmı birde bi aralar tuflar sorunluydu
Kasaya göre değişiyor, AMD işlemcileri olan kasada ısınma sorunu yoktu diye hatırlıyorum ama araştır yine de, fiyatına göre güzel bilgisayar. Bazen MSI Alpha 17 5600M 12 bine düşüyordu eğer rastlarsanız onu almanızı tavsiye ederim ama tekrar o fiyata düşer mi bilmiyorum.

Kasaya göre değişiyor, AMD işlemcileri olan kasada ısınma sorunu yoktu diye hatırlıyorum ama araştır yine de, fiyatına göre güzel bilgisayar. Bazen MSI Alpha 17 5600M 12 bine düşüyordu eğer rastlarsanız onu almanızı tavsiye ederim ama tekrar o fiyata düşer mi bilmiyorum.
Şıan bravo 15 var ama benim attığım bravodan iyi

ASUS TUF FA506IU-HN153 AMD Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD GTX 1660 Ti FreeDOS 15.6" FHD Taşınabilir bilgisayar.

Arkadaşlar bütçem 10000TL ve bu laptop ilgimi çekti. Aradığım laptopun beni en az 3 sene götürmesi gerek. Düşünceleriniz veya önerileriniz neler?

AMD işlemcili modellerde ısınma sorunu var.
RAM takın tamamdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı