Asus TUF RTX 3070 vs MSI X Trio RTX 3070 vs Evga FTW3 Ultra RTX 3070

Ben onu soylemek istemedim zaten ben TUF modelinin 3'ü arasında en son sıraya gireceğini düşünüyorum. MSI, Evga'dan iyidir demedim ki zaten :) EVGA>MSI>TUF demişim zaten yazımda :)
Bende tam aksine bu modellerde TUF > MSI demek istedim size çünkü sıralama yorumuma cevap verdiniz.

Peki FTW3 Ultra modeli mi daha iyi yoksa XC3 Ultra modeli mi?
FTW3.
 
Peki EVGA'nın teknik servisi nasıldır? ASUS ve MSI'ın servisinin çok iyi olduğunu bizzat deneyimledim. EVGA bu konuda nasıl?
 
Peki EVGA'nın teknik servisi nasıldır? ASUS ve MSI'ın servisinin çok iyi olduğunu bizzat deneyimledim. EVGA bu konuda nasıl?

Vektron elektronik bakıyor EVGA teknik servisine. Güzel bir teknik servistir. Çalışanları ilgili. Thermaltake PSU'mda sorun çıkmıştı. O servise verdim sıfır ürünle birebir değişim yapılmıştı. Bu arada konu sahibinin sorusuna da cevap vereyim. Sıralama EVGA-TUF-MSI şeklindedir. Kendim de ASUS TUF 3070 kullanıyorum. 65 dereceyi geçmiyor. 60-65 arası gidip geliyor sıcaklığı. Ses konusunda da çok sessiz.
 
Son düzenleme:
@hotter34 peki TUF kullanan biri olarak TUF ve EVGA arasında hangisini önerirsiniz? EVGA için incelemelerde sesli bir model denmiş.

Dostun ikisi de üzmez. Hangisi uygun fiyatlıysa onu al. Fark etmez yani. Ses konusunda da sesli olacağını sanmıyorum. Çünkü ROG STRIX'ten sonra en iyi kart olarak gösteriliyor incelemelerde. Ucuz olanı al geç bence.
 

Geri
Yukarı