ASUS TUF VG249Q vs Gigabyte G24F-2

Bütçe
4000-4500

surerise

Megapat
Daha fazla  
Monitör
Asus Tuf VG249Q, Gigabyte G24F-2
Herkese iyi sosyaller, monitör alacağım ve aklımda TUF VG249Q modelinin fiyatları bir anda aşırı arttığı için G24F-2 alma fikri vardı fakat Amazon'da stok açılmış.

Sizce hangisi daha iyidir? Gigabyte tarafında SS IPS, 180Hz tazeleme oranı, GtG 2ms, kontrast ve renk gamutu değerleri beni cezbederken ASUS tarafında beni Gigabyte'a göre çeken tek özellik sağa sola dönmesi sanırım siz hangi monitörü önerirsiniz? Zaman kısıtlı olabilir. Çok kararsız kaldım.

Herkese iyi sosyaller, monitör alacağım ve aklımda TUF VG249Q modelinin fiyatları bir anda aşırı arttığı için G24F-2 alma fikri vardı fakat Amazon'da stok açılmış.

Sizce hangisi daha iyidir? Gigabyte tarafında SS IPS, 180Hz tazeleme oranı, GtG 2ms, kontrast ve renk gamutu değerleri beni cezbederken ASUS tarafında beni Gigabyte'a göre çeken tek özellik sağa sola dönmesi sanırım siz hangi monitörü önerirsiniz? Zaman kısıtlı olabilir. Çok kararsız kaldım.

Yapıştır bunu:

Daha ucuz, asansörlü ve şikayetsiz.

Coil whine sorunu varmış G24-20'de hocam. @550519 hocam benden daha iyi biliyor bu işleri.

G24F-2 alırdım ikisi arasından üzmez.

G24F-2 daha güzel olur. Öneri olarak bunu öneririm.

dell-g2422hs-23-8-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u.jpg

Coil whine sorunu varmış G24-20'de hocam. @550519 hocam benden daha iyi biliyor bu işleri.

G24F-2 Lenovo G24-20'yi yerden yere vuracak bir monitör, her türlü daha iyi hatta çokça önerdiğimiz Dell G2422HS'den bile daha iyi.

G24F-2 alınız.

G24-20 de biraz cw sorunu var alternatif olarak bu alınabilir.
Bütçenizi ve istediğiniz özellikleri söylerseniz @Saint Lucia hocam yardımcı olabilir.
G24F-2 bundan da iyi.

G24F-2 daha güzel olur. Öneri olarak bunu öneririm.

Güzel tercih olur ama G24F-2 daha iyi.

G24F-2 Lenovo G24-20'yi yerden yere vuracak bir monitör, her türlü daha iyi hatta çokça önerdiğimiz Dell G2422HS'den bile daha iyi.

G24F-2 alınız.

G24F-2 bundan da iyi.

Güzel tercih olur ama G24F-2 daha iyi.

Fiyatı pahalı geldi bana G24-F2'nin bir aralar 3600TL'ye satılıyordu en fp monitörlerdendi :(

Hocam G24F-2 hakkında görüşünüz var mı peki?

Hiç bakmadım hocam bu modele araştırayım.

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı