ASUS TUF VG249Q vs Gigabyte G24F-2

Bütçe
4000-4500
G24F-2 Lenovo G24-20'yi yerden yere vuracak bir monitör, her türlü daha iyi hatta çokça önerdiğimiz Dell G2422HS'den bile daha iyi.

G24F-2 alınız.

G24F-2 bundan da iyi.

Güzel tercih olur ama G24F-2 daha iyi.

Çok sağ olun ben Dell G2422HS modeline de baktım çokça normalde bu monitör ile G24F-2 idi seçeneklerim şu an ilk almak istediğim VG249Q Amazon'da stoka girince kafam karıştı Dell'i de yazacaktım şimdi siz çoktan cevaplamışsınız.

Fiyatı pahalı geldi bana G24-F2'nin bir aralar 3600TL'ye satılıyordu en fp monitörlerdendi :(

Maalesef monitör fiyatları çok arttı genel olarak :(

Çok sağ olun ben Dell G2422HS modeline de baktım çokça normalde bu monitör ile G24F-2 idi seçeneklerim şu an ilk almak istediğim VG249Q Amazon'da stoka girince kafam karıştı Dell'i de yazacaktım şimdi siz çoktan cevaplamışsınız.

Maalesef monitör fiyatları çok arttı genel olarak :(

VG249Q alınmaz G24-20 ve üstte attığım Acer varken.

Yapmış olduğunuz yorumlar doğrultusunda G24F-2 modelinde karar kıldım. Siparişi vereceğim monitör geldiği zaman testlerini yapar bu konu üzerinden soruları cevaplayabilir veya inceleme konusu açabilirim. Herkese teşekkür ediyorum.
Çok sevinirim valla. Aynı durumdayım. Fiyat farkı, CW sorunu derken en son G24F-2'de karar kıldım.

Son düzenleme:
G24F-2'de karar kıldığını gördüm ancak bunun görüntü kalitesi bir tık daha iyi:

G24F-2'de karar kıldığını gördüm ancak bunun görüntü kalitesi bir tık daha iyi:
Ben de düşündüm ama hem tasarım açısından hem de iade edilmiş ürün olma ihtimali varsa diye emin olamadım. Gigabyte memnun eder gibi geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı