ASUS TUF VG249Q1R DisplayPort ile 165Hz alınır mı?

Evet, maalesef 1 adet ölü piksel çıktı mavi renkte yanmıyordu. Ve IPS glow miktarı fazlaydı, sarı renklerinden de pek memnun kalmadım. O yüzden iade için gönderdim bugün kabul edilmiş. Testlerini yaparken ölü piksel testini tarayıcınızdan tam ekran açın ve dikkatlice her rengi baştan sona inceleyin. Umarım size sorunsuz ürün gelir.

Bir an önce testlerini yapın derim, şayet sorun çıkarsa 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Sorun çıkarsa ürünü iade için eksiksiz ve orijinal kutusuna özenle koyup bir kağıda not yazın, (sorunlarından bahsetmeden cayma hakkınızı kullanmak istediğinizi yazın) cayma hakkınızı kullanmak üzere şubeye karşı ödemeli olarak kargolayın.

Onun haricinde üründen gayet memnundum renk canlılığı çok hoştu, 165Hz akıcılığı güzel ve ghosting yok gibi bir şey. Umarım sizde ölü piksel çıkmaz. IPS glow o kadar da önemli değil çünkü sadece siyah ekranda belli oluyor ve çoğu IPS ekranda bu olur.

Bir de sanırım bazı ürünlerin modellerini bazı firmalar 1 2 adet ölü piksel olanları bilerek indirime koyuyor yersen.

Yıl sonuda geliyor ellerindeki arızalı kusurlu ürünleri indirim adı altında, elektronikden anlamayan aile üyelerine çocuklu ailelere itelemeye çalışıyorlar benim görüşüm.
Kesinlikle suçlamak değil fakat satış stratejisi olabilir. Mesela ürünü 200 lira indirimli aldım ölü piksel çıkmasaydı iadeli ürün olsa bile kullanırdım.

Kesinlikle suçlamak değil fakat satış stratejisi olabilir. Mesela ürünü 200 lira indirimli aldım ölü piksel çıkmasaydı iadeli ürün olsa bile kullanırdım.

Aynen öyle yıl sonu yeni yıla girilecek depo ve mağazadaki stoklarını eritme derdindeler, ben 2 kez MSI Optix G241 aldım 2 kez bana 5 adet ölü pikselli ürün gönderdiler.

Bu monitörün verdiği renkler hiçbir modda iyi değil. Kimseye tavsiye etmiyorum. Ben de renklerinden dolayı iade ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı