ASUS TUF VG249Q1R monitörde FreeSync açılmıyor

Hocam sizin ekran kartınız 1080P'de max. 85Hz destekliyor büyük ihtimalle. Arkadaşınız falan varsa daha iyi bir ekran kartı olan monitörü orada deneyin. Ancak sonuç yine ekran kartınızın 1080P'de max. 85Hz desteklemesine çıkacaktır.

Uyum problemi olabilir o zaman ancak o konuda tam olarak bilgi sahibi değilim, sağlıklı bilgi veremem.

Anlıyorum peki DP alsam direk taktığım gibi 165 Hz alabilir miyim ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum.
Hocam sizin ekran kartınız 1080P'de Max. 85Hz destekliyor büyük ihtimalle. Arkadaşınız falan varsa daha iyi bir ekran kartı olan monitörü orada deneyin. Ancak sonuç yine ekran kartınızın 1080P'de Max. 85Hz desteklemesine çıkacaktır.

Büyük ihtimalle bende öyle düşünüyorum.

Ekran kartınız desteklemiyorsa hiçbir şekilde 165Hz alamazsınız. Yoksa tabii ki alırsınız.

Ekran kartı bence 1080P'de desteklemiyor 1024X768 çözünürlükte 120 Hz veriyor ki zaten sürümü eski HDMI'lerde 120 Max diye biliyorum demek ki HDMI kablomun sürümü düşük.

Monitör 144 Hz, Overlclock ile 165 Hz' ye çıkabiliyor. Ekran kartınız güncel olursa HDMI 1.4 ve sonrası ile maximum 144 Hz. DP ile overclocklu şekilde 165 Hz. alabilirsiniz. Bunları monitörden kolayca ayarlayabilirsiniz, Türkçe menüsü de var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı