pandaaa
Picopat
Hayır 1.4 düşük değil. HDMI kablonuz 1.1 veya 1.2 olabilir. DP alın 165Hz kullanın.En düşük 1.4 mü fakat ben 144Ü bırakın 120 bile açamıyorum.
Hayır 1.4 düşük değil. HDMI kablonuz 1.1 veya 1.2 olabilir. DP alın 165Hz kullanın.En düşük 1.4 mü fakat ben 144Ü bırakın 120 bile açamıyorum.
Hayır 1.4 düşük değil. HDMI kablonuz 1.1 veya 1.2 olabilir. DP alın 165Hz kullanın.
Uyum problemi olabilir o zaman ancak o konuda tam olarak bilgi sahibi değilim, sağlıklı bilgi veremem.Dönüştürücü ile DP takayım dedim görüntü gelmedi.
Uyum problemi olabilir o zaman ancak o konuda tam olarak bilgi sahibi değilim, sağlıklı bilgi veremem.
Hocam sizin ekran kartınız 1080P'de Max. 85Hz destekliyor büyük ihtimalle. Arkadaşınız falan varsa daha iyi bir ekran kartı olan monitörü orada deneyin. Ancak sonuç yine ekran kartınızın 1080P'de Max. 85Hz desteklemesine çıkacaktır.
Ekran kartınız desteklemiyorsa hiçbir şekilde 165Hz alamazsınız. Yoksa tabi ki alırsınız.Anlıyorum peki DP alsam direk taktığım gibi 165 Hz alabilir miyim ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum.
Büyük ihtimalle bende öyle düşünüyorum.
Ekran kartınız desteklemiyorsa hiçbir şekilde 165Hz alamazsınız. Yoksa tabii ki alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.