ASUS TUF VG249Q1R'de Ghosting Sorunu

MetehanSekmen44

Hectopat
Daha fazla  
Orta hızla hareket edince ağacın arkasında ya da başka şeylerin arkasında beyaz bir gölge oluyor ve görüntü bozuluyor ama araba sürerken arkamdan hala araba gölgesi geliyor. Bu ghosting değil mi? Mesela GTA 5'te süsler hızlı hareket edince rengi koyulaşıyor. Ghosting testte de ufonun arkasında beyaz gölge oluyor.

Hep beyaz gölge oluyor hızlı hareket edince ve görüntü bozuluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta hızla hareket edince ağacın arkasında ya da başka şeylerin arkasında beyaz bir gölge oluyor ve görüntü bozuluyor ama araba sürerken arkamdan hala araba gölgesi geliyor. Bu ghosting değil mi? Mesela GTA 5'te süsler hızlı hareket edince rengi koyulaşıyor. Ghosting testte de ufonun arkasında beyaz gölge oluyor.

Ne zaman ve nereden aldınız?

165 Hz ile kullanıyorsunuz değil mi? Çünkü aynı monitörü ben de kullanıyorum ve ghosting neredeyse yok diyebilirim.

165 Hz ile kullanıyorsunuz değil mi? Çünkü aynı monitörü ben de kullanıyorum ve ghosting neredeyse yok diyebilirim.

Onunla alakası yok. O Hz ile alakalı arkadaş renk koyulaşıyor demiş ama belki dediğiniz sorun da vardır.

Onunla alakası yok. O Hz ile alakalı arkadaş renk koyulaşıyor demiş ama belki dediğiniz sorun da vardır.

Bilemedim gerçekten. Görüntü yırtılmasının bununla alakası var mıdır sizce, eğer V-Sync falan açmamışsa diye?

Bende de var monitör Ghosting sorunu var. Kendi ara yüzünde 60 trackfree'de kullanıyorum en az Ghosting onda olmasına rağmen fotoğraftaki gibi değil. Ghosting var. İade edebiliyorsanız edin.

1630268757135.png

Ne zaman ve nereden aldınız?
19 ağustos itopya dan
Evet 165hz açık demek ki her ürün aynı çıkmıyor
Bende de var monitör Ghosting sorunu var. Kendi ara yüzünde 60 trackfree'de kullanıyorum en az Ghosting onda olmasına rağmen fotoğraftaki gibi değil. Ghosting var. İade edebiliyorsanız edin.

Eki Görüntüle 1152712
İade edeceğim bide acaba ekran kartında sorun varmıdır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı