Asus TUF VG24VQE vs ASUS TUF VG249Q1R

• Konuyu başlatan Ruter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.694
Rekabetçi oyunlar için TN panel hocam. Ayrıca TUF VG24VQE Curved rekabetçi oyunlar için önerilmiyor. VG249Q1R Alın hocam o IPS panel.
VG249Q1R çok ince değil mi? Instagram'da bir video görmüştüm kalem fırlatıyordu çocuk. Monitörü delmişti. Korkmadım değil.

VG249Q1R çok ince değil mi? Instagram'da bir video görmüştüm kalem fırlatıyordu çocuk. Monitörü delmişti. Korkmadım değil.

Değil hocam. 144 Hz 1 ms istiyorsanız şunu alın. Ben istemiyorum derseniz VG249Q1R alın.

Değil hocam. 144 Hz 1 ms istiyorsanız şunu alın. Ben istemiyorum derseniz VG249Q1R alın.

Çok kaba gözüküyor hocam her ne kadar işlevsel olsa da.
Bildiğim kadarıyla ikisi de ghosting sorunlu;
Bu monitörü de düşünüyorum ama bilemedim kararsız kaldım. Asus olan kronik mi ghosting sorunlu yoksa bazı kişilerde mi oluyor?

Çok kaba gözüküyor hocam her ne kadar işlevsel olsa da.

Bu monitörü de düşünüyorum ama bilemedim kararsız kaldım. ASUS olan kronik mi ghosting sorunlu yoksa bazı kişilerde mi oluyor?

Kronik. AOC bu bütçe de en iyisi. Veya şu modele bakabilirsin.HDR 10 ve pivot özellikleri var.

ASUS TUF VG249Q1R modeline sahibim evet çok ince ama o video montaj hocam gerçek değil :D
Önerim :

ASUS TUF VG249Q1R modeline sahibim evet çok ince ama o video montaj hocam gerçek değil :D
Önerim :

Monitörde memnun olmadığınız yanlar nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı