ASUS TUF VG27AQML5A vs Philips Evnia 27M2N3501PA/00 vs Koorui G2721E

Evet karıştırdım aoc için uzun ömürlü değil diyen sikayet eden kisiler gördüm ama ozellikler iyi gibi
Neye göre demişler "Uzun ömürlü değil." diye.
Sonuçta hocam... Bilgini olduğu gibi cahili ve başka ağızdan taşıyanlar var.

kullanıcı yorumlarını okurken denk geldim 1-2 yılda bozuldu diyenler var.
Direk modele mi yoksa genel olarak AOC'a mı baktınız? Kronik modelleri vardı çünkü.

@woja Q27G4ZR, 2025 yılında çıkmış. Yani "1-2 yılda bozuldu." gibi laflar yalandan ibaret. Çünkü daha 1 yıl bile olmadı. Coil Whine yaptığı yönde şikayetler olmuş, bazı kişilere gürültülü gelmiş. Her bobine sahip cihaz yaparda hepsinde farklı sese sahip.

Kronik sorun dediğimiz, G4X'de filan olan sorunlar yok şuanlık:
1765790155845.png

Şu tarz panel sorunu şikayetleri yok.

@woja Q27G4ZR, 2025 yılında çıkmış. Yani "1-2 yılda bozuldu." gibi laflar yalandan ibaret. Çünkü daha 1 yıl bile olmadı. Coil Whine yaptığı yönde şikayetler olmuş, bazı kişilere gürültülü gelmiş. Her bobine sahip cihaz yaparda hepsinde farklı sese sahip.
Genel olarak önerir misiniz peki hcoam fiyat pf ve aaa oyunlar , film amaçlı

@woja Bu fiyatta AOC, Phillips ve Koorui dışında iyi model yok zaten. Üçü de birbirine çok benziyor sadece Koorui'nin Hz farkı var. Hangisi size daha kârlı geliyor onu tercih. Şahsen ben Koorui alırdım, Hz farkından ötürü. (Yada profesyonel renk editörlük yapmadığım için G65B)

@woja Bu fiyatta AOC, Phillips ve Koorui dışında iyi model yok zaten. Üçü de birbirine çok benziyor sadece Koorui'nin Hz farkı var. Hangisi size daha kârlı geliyor onu tercih. Şahsen ben Koorui alırdım, Hz farkından ötürü. (Yada profesyonel renk editörlük yapmadığım için G65B)
Çok teşekkürler

Hocam son kararım olarak itopyadan aoc modeli alacağım 10.900tl geliyor sepette. Sorun olursa itopya da yardımcı olur herhalde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı