Asus Tuf Z370 Plus oksitlenme sorunu

Merhabalar. Yaklaşık birkaç aydır bilgisayarım görüntü vermiyor. Bununla uğraşıyorum. Olay şöyle ki, kısaca düğmesine basıyorum hiçbir sıkıntı yok gibi fanları dönüyor ledleri yanıyor. Lakin ekrana görüntü gelmiyor, klavye mouse çalışmıyor. Bu şikayetlerden ötürü sistemimin önce ekran kartını daha sonra anakartını garantiye gönderdim. Ekran kartı sorunsuz çıktı lakin anakartta oksitlenme olduğu söylenmekte. Kontrol ettiğim vakit evet, USB1114 olan giriş yerinin yanında oksitlenme var. Bunun garanti kapsamı dışında olduğu, garanti kapsamına girip onarmak için 80TL el emeğiyle beraber para istediler. Bu parayı tabii ki verip tamir ettireceğim anakartın o bölgesini. Lakin size sorum şu. Bu bilgisayarın açılmasının bununla bir ilgisi olabilir mi? Bununla ilgisi yoksa neden kaynaklanabilir yanıtlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler. Iyi sosyaller.

Benim bildiğim oksitli bölgeler silgi ile siliniyor. Ama evet ilişkisi vardır. Oradan geçen bir devrenin orada bozulması çalışmaması gibi bir şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…