ASUS TUF Z390 Plus Gaming BIOS'a atıyor

MCpastel

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
Sandisk SDSSDH3
Ekran kartı
3600 Ti 8gb
Anakart
Tuf z390-plus gaming
İşlemci
İ7 9700 F
Bilgisayar 1 fotoğraftaki kısımda biraz kaldıktan sonra reboot and select kısmına geçiyor ardından son fotoğraftaki yere geçiyor.

IMG_20250530_190508.jpg

Screenshot_2025-05-30-15-30-26-767_com.android.chrome.jpg

IMG_20250530_152748.jpg

O konuda biraz cahilim BIOS pilini nerede bulabilirim.

BIOS pili standart oluyor zaten yuvarlak şekilde internette aratarak bulabilirsiniz. Eğer ekran kartının altında kalıyorsa onun yerine clear CMOS yapabilirsiniz.

BIOS pili standart oluyor zaten yuvarlak şekilde internette aratarak bulabilirsiniz. Eğer ekran kartının altında kalıyorsa onun yerine clear CMOS yapabilirsiniz.
Deniyorum olursa haberdar edeceğim

En iyisi bilgisayarciya götüreyim hem bakım zamanı geldi bakım ücreti ortalama kaça patlar.

Son düzenleme:
Bilgim yok hocam.

Hocam bilgisayarciya götürdüm M.2 SSD ile alakalı bir şeyler dedi aradan 3 gün geçti şimdi anakart filan bir şeyler diyor PC'ye baktım şimdi de BIOS pili yok adam mı otlatıyor anlamadım.

Hocam bilgisayarciya götürdüm M.2 SSD ile alakalı bir şeyler dedi aradan 3 gün geçti şimdi anakart filan bir şeyler diyor PC'ye baktım şimdi de BIOS pili yok adam mı otlatıyor anlamadım.
Hızlı cevap verirsen sevinirim 🙏🏿

Hızlı cevap verirsen sevinirim 🙏🏿

BIOS pili nasıl yok hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı