240 Hz olması ve pivot olması hoşuma gitti, kroniği var mıdır? Bazılarında ekranın ortasında falan çizgi çıkmış bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bir aralar ısınma sorunu çok fazla gündemdeydi şuan ne durumda bilmiyorum.
240 Hz olması ve pivot olması hoşuma gitti, kroniği var mıdır? Bazılarında ekranın ortasında falan çizgi çıkmış bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bir aralar ısınma sorunu çok fazla gündemdeydi şu an ne durumda bilmiyorum.
Panel arızası sorunu yaşayan çok insan gördüm ve kendim de yaşadığım için uzak duruyorum, ha illa sende de olacak diye bir şey yok ama yine de bilgin olsun.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html söyle bir şey varken bakmam ben ASUS falan.
Gereksiz pahalı, daha iyi seçenekler var bu fiyata.
Ben 2 yıldır kullanıyorum VG279Q3A modelini en ufak bir sıkıntı yok ne ölü piksel, ne ısınma ne çizgi falan sapa sağlam.
Uzak dur ASUS'un TUF modellerinden benim ekran patlamıştı. Yaptırıp satmıştım 7 ay falan falan oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.