Asus Turbo GTX 1080 Ti Smart Mode Bozuk Görüntü Sorunu

mehmetkaratas

Hectopat
Daha fazla  
Sorunsuzca GTX 1060 3G model ekran kartı ile kullandığım sistemime önceki kartı çıkarıp Asus Turbo GTX 1080 Ti taktım. Ufak ufak denemeler testler yapıyordum. Ekran kartımın çalışma sıcaklığını kontrollerim sırasında ekranda pikselli ox ve xo şeklinde gözüken hata aldım ve PC kilitlendi.

İlk hatayı aldığım nokta Asus AI kısmında TPU > Graphics Card > Smart Mode tikini işaretlediğimde ekran kartı fanları hızla çalışmaya başladı ve sırasıyla aşağı görseldeki hataları aldım. Windows'u tekrar başlatma vs. sorun düzelmiyor. Windows açıldıktan 3 sn sonra pikselli ekran geliyor ve kilitleniyor.

Daha sonra Windows 10 yüklü bilgisayarımda güvenli modda çalıştırdım ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım. Windows'u sıfırladım(kurtarma seçeneklerinden kişisel dosyalarım haricindeki uygulamaların silinmesi) driverları tekrar kurdum. Sorun tekrar çıkacak mı derken aynı hatayı aldım. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerinden çok zaman geçmiş ama ne yaptınız bir sorun yaşadınız mı sonrasında ? Aynı görüntü hatasını ben de alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…