ASUS UX32LN uyku moduna geçmeme sorunu

Metinolmetin

Hectopat
Daha fazla  
Uyku moduna geçmeme nedeniyle cihazımı 3 kez Asus servisine gönderdim, 1. gönderimde anakart değişimi yapılmış. Cihaz, başka farklı arızalı (soğukken ilk çalıştırmada o. s. Başlatılamıyor sorunu) olarak gönderildi, 2. kez gönderdiğimde yine anakart değimi yapılmış uyku moduna geçmeme sorunu giderilmişti fakat 1 ay sonra aynı sorun tekrardan oluşunca İade/değişim talebiyle tüm belgeleriyle beraber, kendi kutusunda servisine gönderdim "hiçbir sorun görülmedi" şeklinde belge düzenlenip bana geri gönderdiler. Ben de bunun üzerine, uyku moduna geçmeme sorunu ile ilgili bir video çekip Youtube.com'a yükledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun bariz bir şekilde görülmektedir.
Uyku Modu tanımı: cihaz şebeke veya pil gücünde çalışırken uyku moduna geçmesiyle beraber o an itibariyle açık olan uygulamalarda kaydedilmemiş veriler, uyku modunun devreye girmesiyle beraber HDD'nin bir bölümüne kaydedilir. Uyku modundan çıkılınca cihaz, kaldığı yerden devam etmesi gerekmektedir. Bu cihaz, kaldığı yerden devam etmeyip yeniden başlatılmaktadır. Bu durumda açık olan uygulamalarda kaydedilmemiş veriler varsa veri kaybına neden olmaktadır.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Sayın ASUS yetkilisi: sizin bu dünden çırak yetkili yetersiz servisleriniz ile başınız çok ağrıyacak haberiniz olsun. Bugün itibari ile bir müşteri daha kaybettiniz. Bir daha üzerinde ASUS logosu taşıyan hiçbir ürününüz kapımdan giremez. Tüketici mahkemesinde yasal hakkımı sonuna kadar arayacağım.

Teleservice acemi ve biraz sıkıntılı. Ürünü tekrar servise gönder ama servis başvurusunda Teknoser firmasını istediğini belirt.

Parça değişimi yapıldı ise ve sorunun çözülmedi ise değişim hakkın doğmuş olması gerekiyor. Servis talebi oluşturup önceki servis kayıtlarını da belirtip değişim istediğini bildir.

3. serviste İade/ değişim talebiyle göndermiştim, hiç bir sorun görülmedi şeklinde servis, belge düzenleyip cihazı bana gönderdi. Tüketici sorunları hakem heyetine gerkli belgeler ile başvurdum. 4 ay zamanımızı alacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı