Asus ux32vd Yosemite Kurulumu Sorunu

wifiyi hallettim ufak wifilerden aldım şuan verdiğin kextleri deneyip yazıcam

colver dosyasını bire bir değiştir diğer üç kext sistem / kitaplık / extensions klasörüne kopyala sonra kext utility ile izinleri onar birde disk izlencesi le onar sonra yeniden başlat

bir türlü clover kuramadım :( kuruluyor efi olarak bir disk açıyor dediğin gibi yolladığın dosyaları içerisine atıyorum fakat boot listesinde disk gözükmüyor. Videoda anlatıldığı gibi uefi olarak kuruyorum. Aynı şekilde başka bir usb'ye kurulum yaparak denedim verdiğin dosyaları içine attım. Ses hariç herşey düzgün çalışmakta fakat usb olmadan başlatamıyorum deiğim gibi sistem üzerine clover yükleyince başlangıçta gözükmüyor.

Son düzenleme:
Herşey için teşekkür ederim sayende herşeyi hallettim şuan tamamen bütün donanımlarla çalışır durumda. Tek bir sorun kaldı onun çözümünü bulamadım hala. Fakesmc kurmama rağmen app storeden birşey indirmek istediğimde "Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı. Yardım için destek bölümü ile temasa geçin." yazıyor. Herkes ethernet kartı yazmış ama laptoptobumda ethernet yok

Merhaba dün yazacaktım ama imla kurallarına uymadığım için ban yedim app store icin clover ile smbios tan uygun mac modelini seç ben macbook air 5.2 seçtim birde wifi kartini en0 olarak ayarla

Bende de aynı 1024 Mb olarak gözüküyor ama doğru olanı o zaten. Şuan tamamen kurulu ve herşeyi kullanmaktayım en son app store sorununu da nullethernet ile hallettim fakat ara sıra restart atmakta kendiliğinden donarak sende de oluyormu @Silinen üye

Bende hiç olmadı restart sorunu saatlerce çalıştı olmadı başka bir sorun olabilir. Hatta benchmark programlarıyla zorladım puanlama yaptırdım ozaman bile kapanmadı puan da macbook hızına yakin cikti.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı