ASUS VG248QG 165Hz 0.5 ms monitör nasıl?

Fentro

Hectopat

Arkadaşlar bu monitör dün Vatan Bilgisayar'da 2400TL'ydi. Bugün baktığımda 1800TL'ye düşmüş. Bu fırsatı kaçırmadım, direkt mağazaya gidip aldım. Yarın monitör elimde olacak sizce bir sorun çıkartır mı? O kadar bakmama rağmen ürün teşhir yazısı falan da bulamadım. Bu kadar ucuza biraz garip geldi.

Merhaba hikaye bazlı oyunlar oynuyorsan TN panel kesinlikle tavsiye etmem IPS monitör ile arasında renk farkı çok var. Hem Online FPS hem de hikaye bazlı oynuyorum dersen VA panel almanı öneririm aşağıyada link bırakıyorum.

Merhaba hikaye bazlı oyunlar oynuyorsan TN panel kesinlikle tavsiye etmem IPS monitör ile arasında renk farkı çok var. Hem Online FPS hem de hikaye bazlı oynuyorum dersen VA panel almanı öneririm aşağıyada link bırakıyorum.
Anlattıklarına katılıyorum .Fps oyuncusu olduğum için TN panel seçtim .

Ürünü teslim alırken dikkat edin, Vatan'ın iade ürün satacağını sanmam ama tedbir amaçlı olarak bakarsınız. Ürün güzel duruyor, güle güle kullanın :)

G-Sync varsa alınabilir keza 27 olanın kullanıyorum pivot falan yok bende o yüzden önermiyorum ama FPS oyuncusuysan alınır bence.

Ürünü teslim alırken dikkat edin, Vatan'ın iade ürün satacağını sanmam ama tedbir amaçlı olarak bakarsınız. Ürün güzel duruyor, güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim .
G-Sync varsa alınabilir keza 27 olanın kullanıyorum pivot falan yok bende o yüzden önermiyorum ama FPS oyuncusuysan alınır bence.
Evet G-Sync var.
Bu modelde pivot özelliği var :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı