Vodafone vs TürkNet

Hocam siz hangi şehirdesiniz sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz merak etim TurkNet artık çoğu şehre GigaFiber çekmeye başlıyor sanırsam.

Evet, ama 7-8 il öncelikli diye biliyorum. İzmirde'yim. Mahalle mahalle büyük ilçelere gelmeyen yerlerden başlayarak devam ediyorlar.

Haklısınız, bende bu ay sonu tarifem bittiğinde Turkcell'e geçiş yapacağım. Köyde Vodafone çekmiyor. Köy dediğim, o kadar dağ başında bir yerde değil ha.

bizde de tam tersi, vodafone bi tık daha iyi ancak yalnızca bizim mahallede. geçenlerde istanbul'da deneme şansım oldu. merkezde çekmiyo ya resmen..

TurkNet ekibi abonelik iptali yaptırdı eğer taşıma olursa 1 hafta 10 gün sürebilir dediler daire değişikliği içinde ücretin tekrara alınmaması için 14 gün icinde iade etmek için modemi Aras Kargo aracılığı ile iade etmemizi söyledi, bu nedenden ötürü ekip tekrar gelecek bu sefer benim oturduğum daireye baştan farklı modemle kurulum yapılacağını söylediler, 1 kurulum alınacak. 30 gün geçmediği için iade istendiği için 2. kurulum ücretinden kurtulmuş oldum, böyle bir prosedür işliyorlar alt tarafı üst kata modemi taşıttırmak istedim 1 hafta sürer dediler abonelik iptal edip, yeni abonelik oluşturdular, teknik ekip yarın sabah gelecek artık bakalım neler olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı