Asus VG249Q alınır mı?

Elbette hayır. Siteye bir türlü kabul etmediğinden fiyatı göremedim ama fiyat aralığında Dell S2422HG varken alınmamalı.

@LaMorte
Dell S2422HG'nin bu kadar önerilmesinin sebebi nedir? Neredeyse bütün monitör konularında önerildiğini görüyorum. Diğer monitörlere göre artısı ne tam olarak? Açıkçası o model de aklımda fakat curved olduğundan dolayı pek sıcak bakmıyorum, flat bir monitör benim için daha iyi olur.

@LaMorte
Dell S2422HG'nin bu kadar önerilmesinin sebebi nedir? Neredeyse bütün monitör konularında önerildiğini görüyorum. Diğer monitörlere göre artısı ne tam olarak? Açıkçası o model de aklımda fakat curved olduğundan dolayı pek sıcak bakmıyorum, flat bir monitör benim için daha iyi olur.
Çok basit. Daha iyi renk gamı ve parlaklık sunması. Bütçe aralığındaki en iyi denebilecek curved olduğundan dolayı da 1 adım önde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı