Hayır teşhir ürünü olduğu yazmıyor.Aldığın ürünün açıklama kısmına bakmanı tavsiye ediyorum, şu yüzden söyledim bugün ben de monitör bakıyordum 2K bir monitör diğerlerine göre daha ucuzdu meğerse N11 de satıcı açıklamaya ölü piksel mevcuttur yazmış:'). Belki farkında olmadan teşhir ürün almışsındır.
Direkt iade edin.
Değişim ya da iade için geri gönderin.
Ek olarak 3 yıl garantisi mevcut.
Mağaza bize ulaşın diyor. Ancak babam pek değiştirmeyi istemiyor. Babam hasarlı ürünleri hep kabullenmişti. Örneğin bu bilgisayardan önce laptop almıştık ancak hasarlıydı. Ve babam kabul etmişti. Monitörde de bunun yaşanmasını istemiyorum.Bu bazen etki etmiyor duruma. Marka 3 ölü piksel istiyor değişim için. Satıcı buna bağlı kalırsa değişim yapmıyor. Sonra iade hakkın olduğunu söyleyince dize geliyorlar. Süreç bazen uğraştırıyor. @Takeshi Kovacs yakın zamanda şahit oldu bu duruma.
Mağaza bize ulaşın diyor. Ancak babam pek değiştirmeyi istemiyor. Babam hasarlı ürünleri hep kabullenmişti. Örneğin bu bilgisayardan önce laptop almıştık ancak hasarlıydı. Ve babam kabul etmişti. Monitörde de bunun yaşanmasını istemiyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Karanlık piksel olsaydı, çok kafaya takmayan biriyseniz kullanılmaya devam edilebilirdi. Ama bu parlak piksel, her renkte kendini belli ediyor.Ölü piksel sıkıcı bir durumdur ve göze batar. Değişim şarttır. Babanız bu durumu kabullenmese iyi eder.
İade veya değişim işlemleri n11 trendyol gibi sitelerde onların aracılığıyla iyi ve hızlı işliyor diye biliyorum, sitenin teknik desteğine yada müşteri hizmetlerine ulaş onlar hemen seni yönlendirir kolayca iadeni oluşturursun.Mağaza bize ulaşın diyor. Ancak babam pek değiştirmeyi istemiyor. Babam hasarlı ürünleri hep kabullenmişti. Örneğin bu bilgisayardan önce laptop almıştık ancak hasarlıydı. Ve babam kabul etmişti. Monitörde de bunun yaşanmasını istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.