ASUS VG24VQ koyu renklerde titreme, flicker benzeri görüntüler oluyor

TsuMeX

Kilopat
ASUS VG24VQ monitörüm mevcut ancak koyu renklerde titreme, flicker benzeri bir sorunu var. Bazı koyu renklerde geçiş ekranlarında 1 saniye kadar beyaz ışık geliyor ayrıca pencere içinde pencere açıldığında da bu oluyor. Örnek: Discord uygulamasında kullanıcı üstüne tıkladığımda zaman pencere açılırken veya kapatırken flicker benzeri ışık oluyor (bir saniyeden az). FreeSync açık da kullanmıyorum, anlamadım, canımı çok sıkıyor. Yardım edersiniz çok sevinirim.

ASUS VG24vq monitörüm mevcut ancak koyu renklerde titreme, flicker benzeri bir sorunu var. Bazı koyu renklerde geçiş ekranlarında 1 saniye kadar beyaz ışık geliyor ayrıca pencere içinde pencere açıldığında da bu oluyor. Örnek: Discord uygulamasında kullanıcı üstüne tıkladığımda zaman pencere açılırken veya kapatırken flicker benzeri ışık oluyor (bir saniyeden az). FreeSync açık da kullanmıyorum, anlamadım, canımı çok sıkıyor. Yardım edersiniz çok sevinirim.

Ekran kartındaki diğer görüntü çıkışlarını dene.

Bütün çıkışları denedim yine aynı sorun mevcut.

Kabloyu değiştirdin mi? Sorunun kaynağı ekran gibi duruyor. Ekranının ayarlarını varsayılana sıfırla, ardından sorunun devamı halinde ekranı başka bilgisayarda dene sorun devam ederse ekran kaynaklı sorun gibi gözüküyor.

Kabloyu değiştirdin mi? Sorunun kaynağı ekran gibi duruyor. Ekranının ayarlarını varsayılana sıfırla, ardından sorunun devamı halinde ekranı başka bilgisayarda dene sorun devam ederse ekran kaynaklı sorun gibi gözüküyor.

Kablo durumunuve ekran ayarlarını sıfırlamayı denedim sorun devam ediyor başka bilgisayardada denedim farklı bilgisayar üzerinde direk flicker tarzı görüntüler oldu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı