ASUS VG24VQ koyu renklerde titreme, flicker benzeri görüntüler oluyor

Yani senin ekran kartında sorun yok demektir bu. Peki kendi monitöründe kullandığın bağlantı kablosu ile mi denedin? Eğer kablonu da test ettiysen o zaman tek nokta monitör kalıyor. Monitörü de faturasıyla beraber servise göndereceksin ya da aldığın yer ile görüşme yap. Genelde satıcılar servisle muhatap olun der.

Kabloyuda test etmiştim bu durumda tek çare servise yollamak. Kronik sorunlu olduğu söylenmişti servis buna bir çözüm bulabilir mi?

Kabloyuda test etmiştim bu durumda tek çare servise yollamak. Kronik sorunlu olduğu söylenmişti servis buna bir çözüm bulabilir mi?

Sorunlu ürün denk gelmesi tamamen bir şans. Teknoloji işi böyle. Senin garanti hakkın var. Tamiri olmasa dahi yenisi gönderilmek zorunda. En kötü durumda para iadesi. (tabii bu senin için karlı olmaz.)

Ürün servise gider, oradan da istiyorsan iade kararı çıkar. Tabii 5 ay önce aldığın için iade edilen ücret güncel piyasanın çok altında kalır.

Tamamen bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın servise verirken sebebi aynı şekil söyleyeyim mi yoksa kronik sorun muhabbetini göz önünde bulundurup söylemekmi mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı