ASUS VG259Q monitörde ekran bozuluyor

alidenizci

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bugün ASUS VG259Q monitör aldım, ancak kullanmaya başladıktan yaklaşık 2-3 saat sonra Chrome'da resimlerdeki gibi ekranda bozulmalar ortaya çıktı. Sadece Chrome'da değil, Paint'te de aynısı oldu. Eski monitörümde böyle bir sorun yoktu. Ekranın alt kısmına dokunduğumda ısındığını hissediyorum. Sorunun kaynağı bu veya monitörün özelliklerinde yazılımsal bir hata olması mı?

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 54
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 49
Öncelikle merhaba. Monitörünüzün alt kısmının ısınması zaten gayet doğal bir şey ayrıca monitörünüzde bir sıkıntı olsaydı ekran görüntünüz ile bunu göremezdik o yüzden bilgisayarınızda sorun olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle merhaba. Monitörünüzün alt kısmının ısınması zaten gayet doğal bir şey ayrıca monitörünüzde bir sıkıntı olsaydı ekran görüntünüz ile bunu göremezdik o yüzden bilgisayarınızda sorun olduğunu düşünüyorum.
Ben de sorunun bilgisayarda olduğunu düşünüyorum ancak bu sorunun monitörü aldığım gün ortaya çıkması tesadüf mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı