Bir de ışık sızması.
Işık sızması pek rastlanmayan durum. Elbette başka monitör modellerini de incelemenizi tavsiye ederim.
Bir de ışık sızması.
Işık sızması pek rastlanmayan durum. Elbette başka monitör modellerini de incelemenizi tavsiye ederim.
5000 bin maxAsus'un yüksek bütçeli monitörleri fena sayılmaz. Fakat renk kalitesinden dolayı pek beğenilmiyor. Bazı kesimler TUF serisine soğuk bakıyor.
Şahsi önerim monitör sektöründe LG'dir. Bir kaç öneri aşağıya koyuyorum.
![]()
Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 1ms Full HD G-Sync Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dell Alienware AW2521HFL 24.5" 1ms Full HD G-Sync Freesync Pivot Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
O yorumları bende çok gördüm direk ASUS ıyy alınmaz ghosting var o var bu var yazanları, YT'de inceleme videolarına bakıp direk aldım şahsen çok memnunum.
O yorumları bende çok gördüm direk asus ıyy alınmaz ghosting var o var bu var yazanları, yt'de inceleme videolarına bakıp direk aldım şahsen çok memnunum.
Şimdi aldınız mı ?Yorumlar yüzünden az kalsın almıyordum. O bahsedilen sorunları yaşamadım.
Şimdi aldınız mı ?
Nasıl memnun musun? Input lag değeri 60 hz'de yüksek görülüyor. Merak ettim.Evet şu an kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.