Merhaba. Ayarlarını yapmam 8 gün sürdü bu monitör için. Şu an sıkıntısız kullanıyorum ve hayır, hiçbir sorunu yok. Ayarları yapıldıktan sonra cillop gibi oldu. Alırsanız bana bu konu üzerinden ulaşın, size kendi ayarlarımı ulaştırmak isterim bir şekilde. Bugün şöyle bir yazı yazdım, direkt buraya kopyalayacağım, yardımcı olacaktır. Bu arada bu monitörde G-Sync yok. Pek de etkilemez diye düşünüyorum lakin oynadığınız oyunlara göre değişir. Bu monitörde yalnızca FreeSync var ama ben kapalı kullanıyorum, NVIDIA sürücüsü yüklüyse FreeSync monitörlerde bile G-Sync var gibi kullanabiliyorsunuz. Donanım değil, yazılımsal bir hamle yapmış bu özellikle NVIDIA. Ama ben kapalı kullanıyorum onu da. İlgili yazım:
"Diyenler büyük ihtimalle monitörünün ayarlarını yapamayan adamlar. Ben de ilk aldığımda öyle söylemlerde bulunmuştum, en iyi ayarları yapmam 8 günümü aldı, hiç kafama oturmuyordu yaptıklarım. Gerçek anlamda sayacak gibi hissediyordum pixelleri. 27" kullanıyorum, hiçbir şekilde pixel sayabilme vesaire söz konusu değil. Zaten 27"i en az ortalama üç-dört karış uzaklıktan kullanacaksınız günlük kullanımda. Oyunlarda daha yakın kullanabilirsiniz doğal olarak ama yine sorun olmayacaktır. Benim, onun, bunun yazılarını okumayın bence. Gitmediyseniz bir mapazaya gidip bakın 27" 1080P'ye. Baktığınız monitörün ayarları zaten yapılmıştır güzel görünebilmesi için, kendiniz karar verin. 31.5"'de o kalitesizliği hissettim şahsen, o nedenle 27" aldım. "