ercumentcozer
Picopat
Daha fazla
Testde 880:1 kontrast çıkmış, oyüzden pek önermem. Fiyatına göre tölere etmek uygun değil.Geçenlerde Vatan Bilgisayar'a gittim, bu monitör gözüme çarptı. 27 inç 1080p olan versiyonunda netlik konusunda bir sıkıntı göremedim. İnternette IPS glow sorunu var diyenleri falan gördüm ama genellikle yorumlar olumlu. Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi ya da 7000 TL veya altına daha iyi monitör önerisi olan varsa, önerilere açığım. 27 inç olması ve arka ayağının yükseklik ayarı olması önemli.
Testde 880:1 kontrast çıkmış, o yüzden pek önermem. Fiyatına göre tölere etmek uygun değil.
IPS Glow ve Kontrast'ın olayını anca karanlıkta anlarsınız. Gündüz vakti veya ışıklı ortamda pek anlaşılmaz ve mat siyah gözükür ama gece olduğu zaman anlarsınız.
Ben aldım burada inceleme de yaptım küçük çaplı.
Evet netlik olayı hurafe öyle bir sorun hiçbirinde yok. (kötü markalar hariç) taki monitörün dibine girmediğin müddetçe ki ben öyle kullanamam zaten.
Monitörde eksik yok. HDR 400 var diğer HDR 10 olan monitörlere göre çok daha iyi. Giriş seviye bir HDR olmasına rağmen bunda açtığım HDR'den keyif aldım. Renkler çok canlı.
Yalnız parlaklık 400CD ancak LG monitör var 300CD daha parlakancak HDR açında ciddi bir artış sağlanıyor. DP kablosu çıkıyor içinden. Kendi ayağı da iyi asansörlü kullanmıyorum gerçi.
Benim hoşuma gitmeyen tek şey ise çok mat bir ekrana sahip evet bu aslında iyi fakat. Monitör tam karşımda ve ortadan bakarsan iyi. Ancak ben bazen misal sağa doğru kayıp hafif yandan bakarsan üst köşlere doğru renkler solmuş gibi oluyor. Düz bakınca iyi ancak dediğim gibi bir pozisyon alınca fark belirgin oluyor ve benim gözüme takılıyor. LG de böyle bir şey yok ama bunda oluyor LG parlak yüzey bu ise daha mat fark ondan dolayı.
Monitörü bende Vatan'dan aldım kontrol ettirdim ölü pixel çıkmadı. Temiz çıktı. Öyle aldım. Memnunum.
Biraz daha koyup tercih edebilirsin. Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Bende RTX 3060 12 GB var 2K zorlar diye düşündüm doğru mudur?