Çözüldü ASUS VG27AQ1A ile oyunlarda HDR renkleri soluklaştırıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beatrix01

Centipat
Daha fazla  
Monitör
VG27AQ1A
1 yıl önce ASUS'un VG27AQ1A monitörünü almıştım. HDR'la bu son 2 hafta hariç hiçbir problem yaşamamıştım. Son 2 haftadır bazı oyunlarda HDR sapıtıyor ve renkleri soluklaştırıyor. Bu problemi nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba konuyla alakasız olacak bu sebepten ötürü özür dilerim ancak bu monitör almayı planladıklarım arasında bundan dolayı genel düşüncelerinizi yazabilir misiniz?

Hocam merhaba konuyla alakasız olacak bu sebepten ötürü özür dilerim ancak bu monitör almayı planladıklarım arasında bundan dolayı genel düşüncelerinizi yazabilir misiniz?
Bu monitörü alırken baya bi araştırma yapmıştım. Aradığım özelliklerde 2K görüntü sağlaması ve 120 üstü bir yenileme hızı olmasıydı. Yaklaşık 9000 TL'ye felan almıştım ve kraterlerim içerisinde en f/p üründü. Markası o kadar da bilindik olmayan daha ucuz monitörlerde vardı ama kaliteli bi marka olarak saydığım Asus'u tercih ettim. 1 yıldırda kullanıyorum hiç bir negatif yönünüde görmedim. 10/10 monitör vallaha. Daha detaylı bir soracağın soru varsa cevaplarım hocam ama özet böyle.

Bu monitörü alırken bayağı bir araştırma yapmıştım. Aradığım özelliklerde 2K görüntü sağlaması ve 120 üstü bir yenileme hızı olmasıydı. Yaklaşık 9000 TL'ye falan almıştım ve kraterlerim içerisinde en F/P üründü. Markası o kadar da bilindik olmayan daha ucuz monitörlerde vardı ama kaliteli bir marka olarak saydığım ASUS'u tercih ettim. 1 yıldırda kullanıyorum hiçbir negatif yönünüde görmedim. 10/10 monitör vallaha. Daha detaylı bir soracağın soru varsa cevaplarım hocam ama özet böyle.

Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için, ben aslında VA panel almayı planlıyordum IPS panellerde IPS glow sorunundan ötürü ve siyah renklerin çok düzgün olmadığını duymuştum ama hiç kullanmadım sizin kullandığınız monitör de IPS glow ve siyah renklerin durumu nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı