ASUS VG27AQZ PlayStation 5 için alınır mı?

Bütçe
13000

Deniz0162

Centipat
Daha fazla  
Monitör
ASUS Tuf Gaming VG27AQZ
Sadece hikayeli oyun oynayacaksan 1440p 165hz monitör almak yerine 4k 60hz kaliteli bir monitör alman daha iyi olacaktır, PS5 120hz veriyor fakat bunu her oyunda vermiyor, özellikle hikayeli oyunlarda.

Çoğu oyunu performans modunda 60fps, kalite modunda 30fps oynayacaksın, bu sebeple 165hz ye para vermektense 4k monitör alıp daha yüksek çözünürlükte oyun oynaman daha iyi olacaktır.

Arkadaşlar PlayStation 5 için ASUS VG27AQZ almayı düşünüyorum. Başka tavsiyeleriniz var mı? Genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım.
Bütçe: 13000.

Hikayeli oyunlar oynuyormuşsun. Bence 4k 60 Hz bir monitör al. Bende PS5'i 4k monitörde kullanıyorum gayet güzel.

Hikayeli oyunlar oynuyormuşsun. Bence 4k 60 Hz bir monitör al. Bende PS5'i 4k monitörde kullanıyorum gayet güzel.
Hocam önerebileceğiniz bir monitör var mı 13k bütçeme göre

Sadece hikayeli oyun oynayacaksan 1440p 165hz monitör almak yerine 4k 60hz kaliteli bir monitör alman daha iyi olacaktır, PS5 120hz veriyor fakat bunu her oyunda vermiyor, özellikle hikayeli oyunlarda.

Çoğu oyunu performans modunda 60fps, kalite modunda 30fps oynayacaksın, bu sebeple 165hz ye para vermektense 4k monitör alıp daha yüksek çözünürlükte oyun oynaman daha iyi olacaktır.

Kafama yatta bu fikir teşekkürler 😀

Hocam önerebileceğiniz bir monitör var mı 13K bütçeme göre.

Kafama yatta bu fikir teşekkürler 😀

Hocam almadan söyleyeyim.
1080p de 24 üstünü önermezler.
1440p de 27 altını önermezler.
4K da durum ne bilmiyorum ama araştırın bence bir.

120 FPS desteği olan oyunları ağırlıklı oynayacaksanız da ilk attığınız monitoru alabilirsiniz PS5'te 120 FPS keyfi güzel oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı