ASUS VG27VQ 2 Ölü Piksel olması

Semdulge

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

Geçen hafta İncehesap'tan başlıkta söylediğim monitörü almıştım. Kutudan çıkardığımda tam kontrol etme şansım olmadı ama şimdi kontrol ettiğimde biri yeşilde biri mavide 2 adet ölü piksel mevcut.

İndirimden güzel fiyata almıştım. Sizce iadeye göndermeli miyim? Ya da göndersem değişim yaparlar mı? Ya da İncehesap'la hiç uğraşmadan eğer çoğalırsa direkt ASUS'a garantiye mi göndersem? Kararsızım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ölü pikselleriniz tam ölü piksel olmadığından (Her renkte ölü olmadıklarından) kabul sayıları muhtemelen yüksektir.

Genelde sub-pixel ölümlerinin kabul sayısı (Alt piksel ölümü, sizinkinden) 5-7 arasıdır. ASUS'u bilmiyorum fakat 2-3 civarı olması çok zor.

Bu yüzden artmasını beklemek bence pek mantıklı değil.

İncehesap'da iade mümkünse onu öneririm.

Değişime yollayın beklemeyin. 1 tane ölü piksel bile garanti sebebidir.
Hocam incehesap'ın değişim yapacağını sanmıyorum. Eğer gönderirsem ve değişim yapmadan geri gönderirlerse 14 günlük iade süreci geçtiği için tüketici hakem heyetiyle uğraşmak zorunda kalacağım.
Ölü pikselleriniz tam ölü piksel olmadığından (Her renkte ölü olmadıklarından) kabul sayıları muhtemelen yüksektir.

Bu fiyata aldığım için çok memnundum halbuki. Galiba iade edeceğim gibi gözüküyor. :(

Genelde sub-pixel ölümlerinin kabul sayısı (Alt piksel ölümü, sizinkinden) 5-7 arasıdır. ASUS'u bilmiyorum fakat 2-3 civarı olması çok zor.

Bir şey daha sorabilir miyim size?

Bu bahsettiğim pikseller belirttiğim renkler hariç diğer renkleri sorunsuz veriyorlar, bu da ölü piksel mi oluyor yoksa durum farklı mı?
@SkyRose

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı