ASUS Vivobook 14 Pro OLED alınır mı?

emirhan.kc42

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşım için bilgisayara bakıyorum Vivobook 16X modelini düşünmüştüm ekranı berbattı bu yüzden OLED'lere yönelme kararı aldım, zira asıl amaç okul, oyun ikinci planda. Bu modeli buldum sizlere de sormak istedim alınır mı? CS, Valorant gibi oyunları oynatır mı? FreeDOS ve Windows kurulu seçenekleri var internette hangisini tercih etmeliyim? Ve ilk defa internetten teknolojik ürün alacağım garantiye göndermem gerekirse ne yapmalıyım süreç nasıl işler?
Not: Önerilere açığım ama birazcık marka takıntım yüzünden ASUS'tan şaşmayı düşünmüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Link: Asus Vivobook Pro 14 OLED K3400PH-KM018T Ultrabook

Bütçeniz nedir? OLED panelli ve 12 ay vade farksız taksit ile bu cihaz kat be kat güzel. Güncelliği ve gücü üstüne OLED paneli ile. ASUS güzel bir marka ama attığınız ürün gayet eski bir cihaz ve mantıklı değil.

Amazon.com.tr

Valorant ve CS2 oynatır ama bir oyun bilgisayarı değil unutmayın, ufak ve incecik, taşıması kolay bir cihaz. FreeDOS almanız fiyat avantajı yaratır, internette 200 TL'ye key bulmak basit, alırken Windows olan seçilirse FreeDOS halinden 2-3.000 TL daha yüksek oluyor gereksiz yere. Bütçe daha yüksek ise bu modele de bakılabilir:

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşım için bilgisayara bakıyorum Vivobook 16X modelini düşünmüştüm ekranı berbattı bu yüzden OLED'lere yönelme kararı aldım, zira asıl amaç okul, oyun ikinci planda. Bu modeli buldum sizlere de sormak istedim alınır mı? CS, Valorant gibi oyunları oynatır mı? FreeDOS ve Windows kurulu seçenekleri var internette hangisini tercih etmeliyim? Ve ilk defa internetten teknolojik ürün alacağım garantiye göndermem gerekirse ne yapmalıyım süreç nasıl işler?
Not: Önerilere açığım ama birazcık marka takıntım yüzünden ASUS'tan şaşmayı düşünmüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Link: Asus Vivobook Pro 14 OLED K3400PH-KM018T Ultrabook

Panele önem veren birine bu ürünü atmak sizce ne kadar mantıklı? Değerlerini biliyor musunuz panelin? Üstüne aynı fiyatta 12500H olan model olduğunu da biliyor musunuz?

Teşekkür ederim. Düzeltme vereceğim bu arada link bu.
Ne diyorsunuz alınır mı? Oynatır mı dediğim oyunları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama attıklarınızda ekran kartı yok bunda GTX 1650 var.

GTX1650 gücünü nasıl hayal ediyorsunuz? Çok güçlü gibi mi düşünüyorsunuz? CS2 vs Valorant için aman aman GPU değil, CPU önemli. Bu size yardımcı olur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuncu bilgisayarı arıyorsanız söyleyin ona göre atayım. Ne istediğiniz belli değil. 35.000 TL'ye RTX 4060 laptopta var sonuç olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı