ASUS Vivobook Pro 15 nasıldır?

Bütçe
21000
Diğer watt değerine sahip olan ekran kartlarını da 15-20W gücü artabilecek şekilde düşüneceğiz o zaman? Yani mesela 60W'a sahip 3050 ekran kartı da 75-80W'lere mi çıkıyor oyun esnasında? Öyleyse eğer bu ekran kartını 60, 75, 85W'lık versiyonlarıyla kıyaslarken gene 35W olarak mı düşünmek lazım?

60W'a sahip ekran kartını zaten Dynamic Boost'la beraber belirtiyor üreticiler, o sebeple hayır o şekilde düşünmene gerek yok.
 
60W'a sahip ekran kartını zaten Dynamic Boost'la beraber belirtiyor üreticiler, o sebeple hayır o şekilde düşünmene gerek yok.
Anladım reis, eyvallah valla çok yardımcı oldun bilgisayarı alırkenki süreçte çok teşekkürler. Başka sorum olursa yazarım gene darladım seni biraz ama kusura bakma artık :D
 
Ala ala emin misin, tuhaf plastik hissi veriyor ürün.
Emin değilmişim, kusura bakma sen haklıymışsın. Dikkat edince ekran harici plastik olduğunu fark ettim. Ama yine de kaliteli bir yapısı var.
 
Benim aldığım laptop OLED değil.

Ben de aynı sizin laptoptan bakıyordum da bazi yerlerde OLED yaziyor bazi yerlerde yazmıyor. OLED olup olmadigini anlamadım.
Bunu almak istiyordum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı sizin laptoptan bakıyodum da bazi yerlerde oled yaziyo bazi yerlerde yazmıyor. Oled olup olmadigini anlamadım.
Bunu almak istiyodum
Vivbook pro 15 in 2 ya da 3 tane konfigürasyon modeli var bazıları oledli bazıları değil benim olanından alacaksanız ilk sayfada bulunan incehesapdan alın daha uygun olur fakat oled bulunmamakta haberiniz olsun ve attığınız vatan üründe oledli değil galiba.
 
Vivbook Pro 15'in 2 ya da 3 tane konfigürasyon modeli var bazıları OLED'li bazıları değil benim olanından alacaksanız ilk sayfada bulunan İncehesap'dan alın daha uygun olur fakat OLED bulunmamakta haberiniz olsun ve attığınız vatan üründe OLED'li değil galiba.

Hocam sizde Vivobook Pro 15 var sanırım, hangisi mevcut elinize? Bende Vivobook Pro 15 OLED K6500ZC-MA231W modelini almak istiyorum da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni konu açmak istemedim kullananlar yardım edebilirse memnun olurum benim de alma düşüncem var genel olarak memnun musunuz?
-Batarya performansı nasıl dışarıda kullandığımda üzer mi?
-Hafif ince sanırım fanı soğutması sesi vs iyi midir?
 

Geri
Yukarı