ASUS Vivobook S15 iGPU nasıl devre dışı bırakılır?

Bende o sol kısımdaki özelleştir kısmı yok :(
Sonuç olarak fazla kurcalamak da istemiyorum kalsın böyle igpu ile devam edelim bakalım, lolde falan umarım mx150'ye geçer
Windows 10 ya da 11 kullanıyorsanız oyunlarda çok iyi ayarlıyor zaten. Şu ana kadar daha bir oyun için ayarlama ihtiyacı duymadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-01 165018.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-01 165018.png
    296,1 KB · Görüntüleme: 37
Bende o sol kısımdaki özelleştir kısmı yok :(
Sonuç olarak fazla kurcalamak da istemiyorum kalsın böyle igpu ile devam edelim bakalım, lolde falan umarım mx150'ye geçer
Hocam müşteri desteği kısmında canlı güncelleştirme var. Oradan driverların güncelliğini kontrol edebiliyorsunuz. Hepsi güncelse neden yapar emin değilim açıkçası.

Hocam müşteri desteği kısmında canlı güncelleştirme var. Oradan driverların güncelliğini kontrol edebiliyorsunuz. Hepsi güncelse neden yapar emin değilim açıkçası.
Tamamdır orayı da biraz kurcalayayım
Peki şu parmak izi okuyucusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Windows 11 ile alakası olabilir mi?

Tamamdır orayı da biraz kurcalayayım

Peki şu parmak izi okuyucusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Windows 11 ile alakası olabilir mi?
Hocam benim cihazda ne kızılötesi webcam var nede parmak izi okuyucusu. Windows Hello'nun arayüzünü dahi bilmiyorum desem yeridir :) . İkinci el bir cihaz olduğu düşünülürse donanımsal olabileceğini düşünüyorum açıkçası.

Hocam benim cihazda ne kızılötesi webcam var nede parmak izi okuyucusu. Windows Hello'nun arayüzünü dahi bilmiyorum desem yeridir :) . İkinci el bir cihaz olduğu düşünülürse donanımsal olabileceğini düşünüyorum açıkçası.
Bu cihazı 6600'e aldım ben aslında. i7 8. nesil 16 ram 128 ssd 1 tb hdd mx150 ekran kartı, siz fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz?

Bahsedilen şey için genelde Mux Switch gerekiyor evet.Ama bazı modellere bazı firmalar iGpu modu koyuyor.Örneğin Asus Rog Zephyrus G14 modelinde böyle bir mod var ve açınca pil ömrü anlamında inanılmaz avantaj elde ediliyor.Bu laptopta Mux yok mesela.MyAsus üzerinden yapılıyor bu bahsettiğim modelde.MyAsus’u kurcaladığınızda bu tarz bir mod bulamıyorsanız büyük ihtimalle donanım/yazılım olarak modelinizde yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı