ASUS VN247H veya AOC e2461Fwh

furkandogru

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
13
Merhaba arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım . ASUS VN247H veya AOC e2461Fwh.

Asus VN247H:
ASUS VN24H daha çok hoşuma gitti 1 ms olması çift hdmı olması kontrastının 80.000.000:1 olması kendine ait hoparlörü olması ince çerçeve olması ve vatanda 13 kişi tavsiye ediyor.. Eksisi ise bazı arkadaşlar klavyede yazı yazarken bile sallandığını söylüyor ve parlaklığının canlılığının az olduğu ışık sızması olduğu söyleniyor.. Bana bu videodan sonra gayet iyi canlı gibi geldi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AOC E2461FWH:
Bu monitör 2 ms ve 50.000.000:1 kontrast olması ve 1 tane hdmı çıkışı olması kötü. Ama sallanma konusunda bi problem yok. Parlaklığı canlılığıda iyimiş. Göz koruma filtreside var.

Arkadaşlar hangi monitörü almalıyım sizce? Şimdiden teşekkürler.


Arkadaşlar bi abimin dedikleriyle AOC 23.6" E2461FWH daha çok hoşuma gitti 1 hdmı olmasaymış birde... Onu almaya karar verdim siz ne dersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
VS248H kullanıyorum ve yazı yazarken gerçekten sallanıyor. Ama sağlamlık konusunda sıkıntısı yok. Monitör çok iyi hiç bir eksisini görmedim şuana kadar. Almadan önce araştırma yaparken gözü çok yorduğunu vs. söylüyorlardı fakat onlar sanırım monitörün kendi aydınlık-karanlık ayarlarını yapmayı bilmeyenler. Her monitör aydınlık ayarını yükseltirsen ağrıtır. Anlayacağın son derece memnunum. Sallanma ise öyle aman aman bir şey değil ben abanırcasına yazdığım zamanlar sağa sola hafif hafif titriyo diyelim.
 
Dostum aldıysan hangisini tercih ettin aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum her türlü Asusunki daha iyi gibi gözüküyor ama görüntü ve ışık sızması sorununda sanırım aoc daha iyiymiş yoksa direk Asusinkini alacağım ve aynı zamanda Asusun özellikleri daha iyi olmasına rağmen Aoc daha pahalı bunu da anlayabilmiş değilim :\
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı