Wraith W60 alınır mı?

• Konuyu başlatan waldo0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 107

waldo0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Wraith W60 almayı düşünüyorum fakat bazı yorumlarda tuşlarda uzun vadede bozulmalar ve kasasında gıcırdama olduğu yorumlarını gördüm. Aslında bütçem daha yüksekti fakat kablosuz kulaklık alacağımdan dolayı bütçemin büyük kısmını ona ayırdım. Sizce W60 alınır mı? Ya da başka bir öneriniz var mı? W75 (Modelin adı W60'tan sonra geldiği varsayılmıştır) 4 bine düşmüş aslında ama laptop kullanıyorum ve onun hissiyatını çok beğenmediğimden dolayı alıyorum. F1, F2 tuşları ile çok işim olmadığı için W60 modelini düşündüm. Sizce ne yapmak mantıklı?

Arkadaşlar merhaba. Wraith W60 almayı düşünüyorum fakat bazı yorumlarda tuşlarda uzun vadede bozulmalar ve kasasında gıcırdama olduğu yorumlarını gördüm. Aslında bütçem daha yüksekti fakat kablosuz kulaklık alacağımdan dolayı bütçemin büyük kısmını ona ayırdım. Sizce W60 alınır mı? Ya da başka bir öneriniz var mı? W75 (modelin adı W60'tan sonra geldiği varsayılmıştır) 4 bine düşmüş aslında ama laptop kullanıyorum ve onun hissiyatını çok beğenmediğimden dolayı alıyorum. F1, F2 tuşları ile çok işim olmadığı için W60 modelini düşündüm. Sizce ne yapmak mantıklı?

Royal Kludge RK61 alın hocam Wraith'in düşük bütçeli klavyelerinde hep bir sorun çıkıyor. W60'ın özel tasarımları vardı onun için almayacaksanız hiç gerek yok. Aula F75'e de bakabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Wraith W60 almayı düşünüyorum fakat bazı yorumlarda tuşlarda uzun vadede bozulmalar ve kasasında gıcırdama olduğu yorumlarını gördüm. Aslında bütçem daha yüksekti fakat kablosuz kulaklık alacağımdan dolayı bütçemin büyük kısmını ona ayırdım. Sizce W60 alınır mı? Ya da başka bir öneriniz var mı? W75 (Modelin adı W60'tan sonra geldiği varsayılmıştır) 4 bine düşmüş aslında ama laptop kullanıyorum ve onun hissiyatını çok beğenmediğimden dolayı alıyorum. F1, F2 tuşları ile çok işim olmadığı için W60 modelini düşündüm. Sizce ne yapmak mantıklı?
W60 alınacak bir ürün değil. Tam olarak bütçe ve istekleriniz nelerdir?

Royal Kludge RK61 alın hocam Wraith'in düşük bütçeli klavyelerinde hep bir sorun çıkıyor. W60'ın özel tasarımları vardı onun için almayacaksanız hiç gerek yok. Aula F75'e de bakabilirsiniz.

Bende Aula F75 var 1 yıl falan oldu alalı gayet memnunum düşünen arkadaşlar varsa üzmez ama F/P olarak hala iyi mi bir haberim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı