ASUS VP249QGR monitör alınır mı?

chnnhc67

Hectopat
Kasa topluyorum ve buna uygun monitör arayışındayım. Bu monitör sizce nasıl? Kullanan veya bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitör fena değil. Bütçenizi bilirsek daha düzgün yorumlar veya öneriler yapabiliriz.

Ürünü bende uzun zamandır araştırıyorum evet beğenen öneren çok Fazla insan var ama ben satıcı yorumlarına baktım ölü piksel olması durumunda iade almadıklarını söylediler en 3 adetten fazla olmadığı sürece 1200 tl verip bu riske girmeye değermi bilemiyorum bende alıcaktım ama bu durumda vazgeçtim.

Arkadaşlar monitör geldi ama kasa daha gelmediği için laptopla denedim. Monitörün tuşlarından ayarları açınca 60hz'de çalışıyor gösteriyor. Laptop 60hz'de çalıştığı için mi böyle yoksa başka bir şey mi? Kutudan çıkan HDMI kablosunu kullandım. Asus sitesinde "İster oyun oynayın ister video yayınlarını izleyin, ASUS VP249QGR size DisplayPort ve HDMI üzerinden akıcı 144 Hz deneyimini yaşatır" diye belirtmiş.

Arkadaşlar monitör geldi ama kasa daha gelmediği için laptopla denedim. Monitörün tuşlarından ayarları açınca 60hz'de çalışıyor gösteriyor. Laptop 60hz'de çalıştığı için mi böyle yoksa başka bir şey mi? Kutudan çıkan HDMI kablosunu kullandım.

HDMI v1.4 ile bağlamışsanız 120 Hz'lik bir tazeleme hızı elde edebiliyor olmanız lazım. Monitör ekranında boşa sağ tıklayıp, görüntü ayarları/gelişmiş görüntü ayarları/ekran 2 için görüntü bağdaştırıcısı ayarları/monitör/ekran yenileme sıklığı kısmından 120'ye çekebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı