ASUS VP249QGR nasıldır?

YagizRLL

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktadır. Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Bu monitör sabit mi? Aşağı yukarı eğilme var mıdır? FPS oyunları için almayı planlıyorum.

Ben de 5 aydır kullaınıyorum ve monitör sabit aşağı yukarı eğilme falan öyle şeyleri yok ama fiyatına göre güzel diyebilirim.

Öncelikle tam bütçeniz nedir?
Bu monitörde yükseklik ayarı, pivot vb. ergonomiye katkı sağlayan şeyler maalesef bu monitörde yok. Lakin bütçenizi göz önünde bulundurursak 1 monitör daha var.
Bu ürünün daha iyi olduğu kanaatindeyim. Zira LG'nin 50 nit daha parlak bir ekranı ve Asus'da ki 1.2'nin aksine DisplayPort 1.4 kullanıyor.
Ayrıyaten LG olan monitörde HDR10 mevcut.

Evet alınır. Güzel bir model fiyatına göre. Fakat yükseklik ayarı vb. bu monitörde yok.

Öncelikle tam bütçeniz nedir?
Bu monitörde yükseklik ayarı, pivot vb. ergonomiye katkı sağlayan şeyler maalesef bu monitörde yok. Lakin bütçenizi göz önünde bulundurursak 1 monitör daha var.
Bu ürünün daha iyi olduğu kanaatindeyim. Zira LG'nin 50 nit daha parlak bir ekranı ve ASUS'daki 1.2'nin aksine DisplayPort 1.4 kullanıyor.
Ayrıyeten LG olan monitörde HDR10 mevcut.

Bunu da düşünüyordum da ghosting vesaire var dediler soğudum açıkçası. Bütçe maksimum 4K.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı