KamilDerman Kilopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 106 25 Mart 2020 #1 İki monitör arasında kaldım. Biri bu bir diğeri ise bu. Hangisini önerirsiniz? Ya da 1200 civarları önerebileceğiniz daha iyi monitör var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2020
İki monitör arasında kaldım. Biri bu bir diğeri ise bu. Hangisini önerirsiniz? Ya da 1200 civarları önerebileceğiniz daha iyi monitör var mı?
ersin97 Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 253 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine mühendisi 25 Mart 2020 #2 KamilDerman dedi: İki monitör arasında kaldım. Biri bu bir diğeri ise bu. Hangisini önerirsiniz? Ya da 1200 civarları önerebileceğiniz daha iyi monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de bu iki monitör arasında kaldım. Fiyat farkını ödemeye değer mi bilmiyorum. Asus çok mantıklı geliyor sanırım sipariş edeceğim. @Recep Baltaş @Ali Güngör yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
KamilDerman dedi: İki monitör arasında kaldım. Biri bu bir diğeri ise bu. Hangisini önerirsiniz? Ya da 1200 civarları önerebileceğiniz daha iyi monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de bu iki monitör arasında kaldım. Fiyat farkını ödemeye değer mi bilmiyorum. Asus çok mantıklı geliyor sanırım sipariş edeceğim. @Recep Baltaş @Ali Güngör yardımcı olur musunuz?
Burak Tıran Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 38 25 Mart 2020 #3 Merhaba ikisinin özelliklerine baktığım da ASUS bence daha iyi gibi görünüyor ama tercih sana ait tabii ki ama ben ASUS derim. Artı 0 Eksi
Merhaba ikisinin özelliklerine baktığım da ASUS bence daha iyi gibi görünüyor ama tercih sana ait tabii ki ama ben ASUS derim.