Konu sahibi 2K monitör isteseydi ona göre seçenek çıkarırdı veya kararsız kalsa sorardı bu konuda.
Lütfen artık şu tarz konulara bence 2K al o paranın hakkı 2K gibi alakasız önerilerde bulunmayın konunun odağı dağılıyor gereksiz uzuyor. Competitive oyunlar oynayan insanlar için emin olun grafik kalitesinin önemi yok CS:GO veya Valorant'ta bile en düşük ayarlara alırlar sırf gecikme veya düşük FPS almak istemedikleri için. Hani zor olmamalı bunu anlamak.
Konuya gelirsek Dell marka monitörün tasarımına ben bayılıyorum bende 2 monitör arasında kaldım ASUS 280Hz olması iyi bir avantaj lakin hız aşırtma ile o değerlere çıktığı için ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum bu konuda bilgisi olan biri açıklayabilirse çok güzel olur. E-sporcu arkadaşlarıma sorduğumda bana net olarak ASUS'un modelini al dediler. Deneyimlerine göre AW2521'den daha iyi olduğunu söylediler ama ben hala tasarımına takıldığım için hala 2 monitör arasında gidip geliyorum. Canlı olarak da gördüm 2 modeli ve Dell monitörün ayak kısmı büyük gözükse de çok geride yani klavye veya mouse tutuşunuza nasıl bilmiyorum ama engel olacağını düşünmüyorum.