ASUS vs Monster

Keykvus7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba düşüncesi olan yazabilir mi? Bir bilgisayarcıya gittim ve bana Monster almamam gerektiğini söyledi. Düşünceleriniz nedir? ASUS mu Monster mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus K53S model notebook'umu 2010 yılında aldım. Hatta şu an ondan yazıyorum. Bu bir fikir verir belki size. ASUS kaliteli bir markadır.

Her şey parasına göre. Örneğin; RTX 2060 içeren bir notebook almak istiyorsan ve bütçen kısıtlıysa Monster tercih edebilirsin, ASUS' a göre malzeme kalitesi daha düşük olacaktır ancak laptoplar için konuşmak gerekirse, FPS > malzeme kalitesi. Deli gibi GTX 1650 içeren ''gaming'' adı altında laptoplar satılıyor piyasada. 2 sene sonra 1080P low ayarların kralı olacaklardır. Kısacası, elinizdeki parayla en iyi donanım - kalite ortalamasını yakalamaya başlayın. Mesela, RGB klavyesi var diye daha düşük donanım içeren bir modeli seçmek, kısa süre içerisinde para israfını size gösterecektir.

Ve o bilgisayarcıdan uzak durabilirsiniz

Her şey parasına göre. RTX 2060 içeren bir notebook almak istiyorsan ve bütçen kısıtlıysa Monster tercih edebilirsin, ASUS'a göre malzeme kalitesi daha düşük olacaktır ancak laptoplar için konuşmak gerekirse, FPS > malzeme kalitesi. deli gibi GTX 1650 içeren "Gaming" adı altında laptoplar satılıyor piyasada. 2 sene sonra 1080P Low ayarların kralı olacaklardır. Kısacası, elinizdeki parayla en iyi donanım - kalite ortalamasını yakalamaya başlayın. Mesela, RGB klavyesi var diye daha düşük donanım içeren bir modeli seçmek, kısa süre içerisinde para israfını size gösterecektir.

İşte sırf Monster bunun sayesinde Monster para kazanıyor aynı laptop aynı özellikler MSI Ink'i malzeme daha kaliteli diye 3-4 bin TL pahalı oluyor insanlarda Monster alıyorlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı