Asus vs MSI 1050 Ti

ahmet1907sakar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba saygıdeğer Technopat üyeleri. :D
Yakın zamanda yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Hatta alacağım ekran kartını kafamda belirlemiş durumdayım. (1050 Ti) Fakat ekran kartının MSI ya da Asus olması konusunda kararsız kaldım. Sizden de birkaç öneri almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bir de sistemime taktığımda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Onu da söylerseniz sevinirim. :D Sistemim:
  • Windows 10 İşletim Sistemi
  • Intel Core i5 3310 3.1 GHz İşlemci
  • Asus H61M-K Anakart DDR3
  • 8 GB RAM DDR3
  • 200W Güç Kaynağı
  • Nvidia GT420 Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Hatta alacağım ekran kartını kafamda belirlemiş durumdayım. (1050 Ti) Fakat ekran kartının MSI ya da Asus olması konusunda kararsız kaldım. Sizden de birkaç öneri almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bir de sistemime taktığımda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Onu da söylerseniz sevinirim. :D Sistemim:
  • 8 GB RAM DDR3
  • 200W Güç Kaynağı
Güç kaynağını yenilemeniz gerekir (bütçe verirseniz öneri yaparız).

Asus GTX 1050Tİ 4 GB 128bit çift fanlı modeli daha mantkılı daha ucuz ve frekans hızı daha yüksek.

En ucuz hangisiyse alabilirsin. Güç kaynağı olarak bütçene göre en az 400w ve bilindik markalı bir güç kaynağı alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • 8 GB RAM DDR3
  • 200W Güç Kaynağı
O sisteme sakın öyle bir ekran kartı almayın hocam. Güç kaynağınız yetmez ayrıca o anakart için o ekran kartı epey fazla gelir. İlla merak ediyorsanız Asus fiyat olarak daha uygun durumda

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı