Asus kesinlikle, zaten çoğu views. samsung paneli kullanıyor ve ghosting oluyor %90.Bu iki ürün arasında kaldım. Ağırlıklı olarak oyun amaçlı alacağım, monitörler hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaşların tecrübesi ve yorumlarını okumak isterim.
Ayrıca bu iki ürünün ayarında olup daha uygun fiyatlı bir cihaz varsa yazabilirsiniz.
VIEWSONIC VX2468-PC-MHD 24 FHD 1500R Curved 1ms 165Hz 2xHDMI+DP FreeSync Premium Gaming LCD ekran - inventus
VIEWSONIC VX2468-PC-MHD 24 FHD 1500R Curved 1ms 165Hz 2xHDMI+DP FreeSync Premium Gaming LCD ekraninventus.com.tr
bu önerdiğiniz dell modeli diğerlerinden ne gibi bir üstünlüğü varViewSonic ben beğenmiyorum. ASUS kullanıcısı olarak memnunum. Fakat bazı kişiler TUF serisinin renklerini beğenmiyorlar. ASUS'un alt modellerinde renk kaybı biraz var ama bu IPS panelde çok fark edilmiyor.
Şahsi önerim https://www.akakce.com/monitor/en-u...-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,2025431024.html
Bu önerdiğiniz Dell modeli diğerlerinden ne gibi bir üstünlüğü var
Panel kalitesi, parlaklık, renk doğruluğu vs. ASUS'tan daha iyidir.
teşekkür ederim hocam, siparişi verdim. Kendimce araştırıp diğer monitörlerle karşılaştırmıştım bana da gayet güzel geldi aklıma yerleştirmiştim sizden de bir yorum almak istemiştim. Bardaktaki son damla da sizin yorumunuz oldu almam için açıkçasıKullanıcı yorumlarına baktım, farklı forumlarda ki yorumları da okudum. Olumsuz ve kronik bir problem yazan olmamış. Renk değerleri de gayet iyi. Kutu içeriğini de beğendim. DP çıkıyormuş ve 165 Hz rahat alınabiliyor. Lenovo monitörlere hakim değilim fakat iyi bir monitör çıkışı yapmış. Bizim forumda @Garybann arkadaş almış. Konuyu görürse ona da danışabilirsin. Ben olumlu bakıyorum. Alınabilir.
Teşekkür ederim hocam, siparişi verdim. Kendimce araştırıp diğer monitörlerle karşılaştırmıştım bana da gayet güzel geldi aklıma yerleştirmiştim sizden de bir yorum almak istemiştim. Bardaktaki son damla da sizin yorumunuz oldu almam için açıkçasıAslında aklımdaki monitör Gigabyte G24F-2 idi. Fakat ben karar verene kadar indirimli fiyatı sona erdi ve 4K üzerine çıktı fiyatı, alınabilir F/P halini yitirdi. Bu ürün hem özellik hem de fiyat olarak güzel bir noktada duruyor gerçekten.