ASUS VS228D ekran dalgalanma sorunu

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
29 haziran da bir sistem topladım: ASUS M5A97 EVO R2.0 anakart, 8GB RAM, AMD FX 6300 6 çekirdekli 3.5 GHZ işlemci, ASUS GEFORCE GTX 660 Tİ DİRECT CU 2 ekran kartı, ASUS VS228D 21,5 inç FULL HD monitör ve 1 TB sabit disk. Sorum şu oyun oynarken ekran dalgalanıyor. Crysis 3, FIFA 12 ve Planetside 2 oynarken ekran dalgalanıyor. İnternette gezinirken bu sorun yok. Nedeni ne olabilir? Ayrıca ekranın dalgalanması çok sinir bozuyor.

29 haziran da bir sistem topladım: ASUS M5A97 EVO R2.0 anakart, 8GB RAM, AMD FX 6300 6 çekirdekli 3.5 GHZ işlemci, ASUS GEFORCE GTX 660 Tİ DİRECT CU 2 ekran kartı, ASUS VS228D 21,5 inç FULL HD monitör ve 1 TB sabit disk. Sorum şu oyun oynarken ekran dalgalanıyor. Crysis 3, FIFA 12 ve Planetside 2 oynarken ekran dalgalanıyor. İnternette gezinirken bu sorun yok. Nedeni ne olabilir? Ayrıca ekranın dalgalanması çok sinir bozuyor.

DVI to HDMI kablo kullanabilirsin ya da ekran kartına gelen VGA kısmına HDMI bir dönüşütürücü takabilirsin. O ekran kartının MSI üreticisi olan versiyon kardeşim bilgisayarında takılı şu anda da sana ordan yazıyorum. VGA bağlantısına DVI dönüştürücü ekleyerek bağladım bir sorun yok. Ama monitörlerin farklılığından olabilir. En iyi çözüm DVI TO HDMI kablo. Dikkat edilmesi gereken monitörün dahili ses çıkışı var ise ordan ses alamazsın.

Abi sorunu nasıl çözdün? Aynı monitör ve aynı sorun bende var.

Abi son sorum, çok yordum seni de. Ben şimdi bunların ikisini de alıcam ama ayrı ayrı kargo parası vermek yerine ortak bir siteden almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

INCA IVV-02 1,8M %100 BAKIR VGA UZATMA KABLOSU | Görüntü ve Ses Kabloları

Tp-Link TL-WN821N 300 Mbps USB Adaptör | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı