ASUS VZ229 ekranda çıkan "keys unlocked" ve "keys locked" uyarıları

MuhammedYakup

Decapat
Katılım
23 Nisan 2019
Mesajlar
31
Selamlar. Bugün bilgisayarımı açtığım zaman bu hatayı almaya başladım.

Monitörümün modeli ASUS VZ229, 21.5 inç 75 Hz IPS bir monitör.

Monitör açılır açılmaz "keys locked" diye ekrana uyarı yazısı veriyor, 5 saniye sonra keys unlocked diye yazı çıkıyor. Bu sürekli döngüye girdi. Şu an ekranda hep bu yazılar dönüp duruyor.

İnternetten araştırdım, kapatma tuşunun yanındaki menü tuşuna 5 saniye basılı tutun diyor. Aynısını yapıp zar zor menüyü açtım fakat menü penceresi sürekli yanıp sönüyor. Bir şekilde menüye tam anlamıyla giriyorum fakat bu sefer tuşlar işlemiyor. Menü kafasına göre hareket ediyor, en üstten aşağıya doğru sürekli ilerliyor. Menü açıkken keys unlocked ve keys locked yazısı çıkmıyor ama menüyü açarsam menü kilitleniyor. Monitörü kapa aç yapıyorum bu sefer en başa dönüyor. Nasıl çözerim bunu? Lütfen yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef monitörün üstündeki tuşları kullanamıyorum menüsünü açınca kendisi sürekli aşağı yukarı yapıyor onun için buradan sordum.

Hocam merhaba. Foruma Facebook ile giriş kaldırılınca bu yazıyı yazdığım hesaba giriş yapamadığım için foruma girmemiştim. Forumdan mail geldi öylelikle gördüm sorunuzu.

Sorunuza gelince ne yazık ki ben çözümünü bulamadım. Zamanında Teknosa'ya garantisi olduğu için servise göndermeleri için verdim ama servis de sorunu çözemedi ve para iadesi yaptılar.
Faturada hangi fiyatla aldıysanız onu iade ediyorlar muhtemelen. Ben zamanında 800 TL'ye almıştım ama iade ettiklerinde 800 TL'ye dengi bir monitör yoktu.
 

Geri
Yukarı