Asus X470 ve R5 2600X Uyumu

memo_40

Decapat
Ben bir kaç gün önce forum bu konuyu açmıştım: Ryzen 5 2600X ve GTX1060 Tabanlı Sistem Nasıl?

Bugün topladığım sistem geldi montaj yaptım ancak konudaki anakart yerine ASUS X470 anakart aldım, AMD 2600x işlemci ile. Elektrigi veriyorum kasaya anakart üzerindeki LED'ler yanıyor fakat fanlarda kıpırdama yok. BIOS ile ilgili bir güncelleme ile sorunun düzelebileceği yazıyor bir kaç yerde, böyle bir sorun var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektriği verdiğimde sadece anakart üzerinde yer alan ledler yanıyor herhangi bi tepki vermiyor işlemci fanı, power suply fanı dönmüyor. anakart tetiklemiyor, power tuş kablolarını çıkarıp normal tornavida ile de tetik yaptırdım yine bir kıpırdama yok

Son düzenleme:
bağlantılarım doğru ama şöyle bir not düşeyim ekran kartım pazartesi geliyor üzerinde hdmı var ordan görüntü alıp sistemi hazır edeyim diye erken montaj yaptım bir forumda ekran kartı bağlanmadan sistem çalışmaz diyordu öyle bir durum söz konusu mu ?

Statik elektrik birikmiş olabilir. Biraz beklemek de fayda var. Ben bilgisayarı temizlerken ramlerimden birinde sıkıntı oldu. Birkaç hafta sonra taktığımda sıkıntısız çalıştı. Biraz bekle 1-2 gün bile sürebilir. Güç bağlantılarını söküp bırak belki düzelebilir.

Statik elektrik birikmiş olabilir. Biraz beklemek de fayda var. Ben bilgisayarı temizlerken ramlerimden birinde sıkıntı oldu. Birkaç hafta sonra taktığımda sıkıntısız çalıştı. Biraz bekle 1-2 gün bile sürebilir. Güç bağlantılarını söküp bırak belki düzelebilir.
dün geceden beri boşta bekliyor değişen birşey olmadı
@Xsparrow resim bu :https://imagecompressor.com/files/n...pul1ulr1veeo301eq7oqha/original-3yro.jpg?iex2

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı