Asus x501A Wi-Fi problemi

Alp34

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
218
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda bazen batarya çabucak bitmesin diye Wi-Fi'yı kapatıyorum, işim olunca tekrar açıyorum. Fakat son 2 gündür kapatıp tekrar açtığımda şöyle bir hata meydana geliyor;

DzQhXgT.jpg


Burada dikkat ederseniz "Kullanılabilir" yazıyor fakat ne tıklayabiliyorum ne de Wi-Fi'yı açıp kapatabiliyorum. Yani böyle kalıyor düzelmesi için yeniden başlatmam gerekiyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim şimdiden teşekkürler. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sanırım yanlış anladınız. Demek istediğim "http://i.imgur.com/z4UvrrF.jpg" bu ekran açılmıyor. Sadece o "Kullanılabilir" yazan yer de takılı kalıyor. Uçak modu aç kapat yaptığımda sol üstte "Uçak modu açıldı" yazmasına rağmen o işaret değişmiyor. Sorun giderme falan denedim fakat değişen bir şey olmadı. Sadece yeniden başlatmak sorunu çözüyor.
 
Yeniden başlattığımda otomatik olarak bağlanmış oluyor. Sürücüleri güncellemek için bir program kullanıyordum ama Recep Baltaş'ın sosyalde bir konuda bu tip programları kullanmamamızı önerdiğini görmüştüm. Peki nerden güncellersek doğru güncellemiş oluruz?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı