Asus X505BP-EJ219T VS HP 15-DB0058NT

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Turizmci
Maksimum 2500 TL civarı bir bütçe ile FHD ekran özelliğine sahip bir bilgisayar alma düşüncesindeyim. Konu başlığında belirttiğim belirtmiş olduğum iki cihaz arasından hangisi daha kullanışlı olacaktır değerli yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim. Yada bunların dışında i3 işlemciye sahip başka cihazlara yönelmem daha iyi mi olur? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ikisi de birbirinden kötü malesef artık 2.500 e bile bilgisayar denecek bir bilgisayar alınmıyor.

Bilgisayar çoğu zaman %100 hard disk kullanarak kendinden geçecek. 120 gb bir ssd takarsan bir tık daha memnun olursun.

Bilgisayar çoğu zaman %100 hard disk kullanarak kendinden geçecek. 120 gb bir ssd takarsan bir tık daha memnun olursun.
Bu üründe ssd mevcut fakat pek memnun etmeyecek beni zannımca size göre.https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-x505bp-ej219t-vs-hp-15-db0058nt.697270/markSolved

Eğer 2. el alma şansınız yoksa kartla taksitle alacaksanız HP 15-BS154NT modeline bir bakın. Acer Swift 3 bunlara göre kat kat iyi ama bütçenizi aşıyor.

Eğer 2. el alma şansınız yoksa kartla taksitle alacaksanız HP 15-BS154NT modeline bir bakın. Acer Swift 3 bunlara göre kat kat iyi ama bütçenizi aşıyor.
İkinci ele sıcak bakmıyorum malesef. Önerdiğiniz Hp markalı ürün benim tek kriterim olan FullHd özelliği taşımıyor malesef dediğim gibi multimedya kullanımı için bilgisayar bakıyorum. Sadece film dizi seyredeceğim o yüzden o kadar yükseğe çıkmak istemiyorum fiyat olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…