Asus X505BP-EJ219T VS HP 15-DB0058NT

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Turizmci
Maksimum 2500 TL civarı bir bütçe ile FHD ekran özelliğine sahip bir bilgisayar alma düşüncesindeyim. Konu başlığında belirttiğim belirtmiş olduğum iki cihaz arasından hangisi daha kullanışlı olacaktır değerli yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim. Yada bunların dışında i3 işlemciye sahip başka cihazlara yönelmem daha iyi mi olur? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilgisayar bölümünde 8 senedir satış danışmanıyım ayda yüzlerce notebook satıyorum haliyle, hangi marka ne kadar geri geliyor kronik sıkıntıları neler kasası nasıl hepsini ezbere biliyorum. Son 3 senedir asus en çok olumsuz geri dönüşü olan marka şuan casper bile asustan kat kat daha iyi. Hp asusun yarısı kadar geri gelmiyor herhalde 10 sene önce ısınan hp leri düşünerek böyle yorum yaptınız. Asus, msı iyi casper dandik hp ısınıyor gibi genel yorumlardan kurtulamıyoruz malesef.

Full hd ekrana gelince bazı full hd paneller var hd panelden daha kötü görüntü veriyor ve asusun çoğu modeli böyle. Hatta 5000-6000 tl olan Gl553 modellerinin ekranı bile berbat ötesi sanki ekranda perde var. Görüp alma şansınız varsa görüp alın ben asusu önermem.
Peki 2500 dolaylarında önerebileceğiniz ürün bulunuyor mu? Mesleğiniz dolayısıyla önerileriniz büyük önem arzedecek bende. Teşekkürler.

2.500 çok sınırda bir rakam pentium, a6, ryzen 3 arası bilgisayarlar alabilirsin ama memnun kalmazsın. i3 olan ssd li hp yi panelden dolayı istemiyorsan fazla bir seçeneğin kalmıyor. Çok acelen yoksa Acer Swift 3 modelini takip et 2.500 lere düştüğü oldu bir kaç kez. 14 inç, i3 işlemcili, ssdli, hafif zarif, çok güzel parlak 1080p paneli olan bir bilgisayar.

2.500 çok sınırda bir rakam pentium, a6, ryzen 3 arası bilgisayarlar alabilirsin ama memnun kalmazsın. i3 olan ssd li hp yi panelden dolayı istemiyorsan fazla bir seçeneğin kalmıyor. Çok acelen yoksa Acer Swift 3 modelini takip et 2.500 lere düştüğü oldu bir kaç kez. 14 inç, i3 işlemcili, ssdli, hafif zarif, çok güzel parlak 1080p paneli olan bir bilgisayar.
i3. İşlemcilee ryzen ve a9 dan daha iyi konumda sanırsam. 14 inç ürün küçük olur 15,6 standardında olmasını istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı