Çözüldü ASUS X507MA-BR060t notebook için Linux kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

klusive12

Decapat
Katılım
1 Haziran 2021
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, bende Windows 11 yüklü olan ASUS X507MA-BR060t notebook var. Windows 11 olduğu için gereksiz bir kasma var her şeyde. Yazılımla da birazcık ilgilendiğim için Linux kurmak istedim. Ama driverlar sorun çıkartır mı, HDD'ye bir şey olur mu, anakarta bir şey olur mu kısmında takıldım. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
 
OEM farklı bir olay. Ventoy ile yazdırmayı deneyin. Yukarıda ozan hocam videosunu atmıştı.

Hocam şu an OEM ekranındayım normal gidiyor, çoklu-ortam ses video çözücüleri kur kısmındayım. Ama eğer ilk seçeneği seçmiş olsaydım orada masaüstündeki install Linux seçeneğini mi seçmem gerekirdi?

Hocam şu an OEM ekranındayım normal gidiyor, çoklu-ortam ses video çözücüleri kur kısmındayım. Ama eğer ilk seçeneği seçmiş olsaydım orada masaüstünseli install Linux seçeneğinimi seçmem gerekirdi.

Yani bir error falan almadım amacım Win silip sadece Linux kurmak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an OEM ekranındayım normal gidiyor, çoklu-ortam ses video çözücüleri kur kısmındayım. Ama eğer İlk seçeneği seçmiş olsaydım orada masaüstünseli install Linux seçeneğinimi seçmem gerekirdi.
Evet. İyi bakalım. Bi kursun, sıkıntı çıkarsa gerekeni yaparız.
 
Yeniden başlatın ve evet.

Hocam kurduk çalıştı Google falan indirdik ancak donanım güncellemeleri olduğu sırada şarj yetmedi bilgisayar kapandı. Arkadaş şimdi bilgisayarı açtığında:

1661543209318.png


Şu kısımdan sonra enter dediğinde sadece imleç dönüyor. Ne yapmamız gerek? Önerileriniz nelerdir? @Linux Kaymak @Linux Aliskanligi
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı