firat_turk776 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 95 Makaleler 1 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Bilgisayarıma bir SSD almayı düşünüyorum ama Bağlantı Tipinin nasıl olacağını bilmiyorum. Bilgisayarımın Linki: Asus X540ua core i3 7020u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus X540ua kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Asus X540ua core i3 7020u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus X540ua kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2021
Bilgisayarıma bir SSD almayı düşünüyorum ama Bağlantı Tipinin nasıl olacağını bilmiyorum. Bilgisayarımın Linki: Asus X540ua core i3 7020u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus X540ua kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Asus X540ua core i3 7020u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus X540ua kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 14 Mart 2021 #2 HDD'yi söküp SSD'yi takacaksınız bu kadar. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 14 Mart 2021 #3 HDD'yi söküp onun yerine SSD'yi takacaksınız. HDD'yi kenara atmak yerine bu aparat ile HDD'yi de laptopa takın. Artı 0 Eksi
HDD'yi söküp onun yerine SSD'yi takacaksınız. HDD'yi kenara atmak yerine bu aparat ile HDD'yi de laptopa takın.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 15 Mart 2021 #4 SATA bir SSD takabilirsiniz. Maalesef M.2 SSD desteği yok. Bütçeniz ne kadar? Artı 1 Eksi
KS KS firat_turk776 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 95 Makaleler 1 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #5 ressh dedi: HDD'yi söküp SSD'yi takacaksınız bu kadar. Genişletmek için tıkla... Chitoge Kirisaki dedi: HDD'yi söküp onun yerine SSD'yi takacaksınız. HDD'yi kenara atmak yerine bu aparat ile HDD'yi de laptopa takın. Genişletmek için tıkla... Bende HDD yok 128GB SSD var yeni alacağım SSD' nin girişinin nasıl olacağını sordum sadece. PossibleTurco dedi: SATA bir SSD takabilirsiniz. Maalesef M.2 SSD desteği yok. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bütçem en fazla 700-800 arası Artı 0 Eksi
ressh dedi: HDD'yi söküp SSD'yi takacaksınız bu kadar. Genişletmek için tıkla... Chitoge Kirisaki dedi: HDD'yi söküp onun yerine SSD'yi takacaksınız. HDD'yi kenara atmak yerine bu aparat ile HDD'yi de laptopa takın. Genişletmek için tıkla... Bende HDD yok 128GB SSD var yeni alacağım SSD' nin girişinin nasıl olacağını sordum sadece. PossibleTurco dedi: SATA bir SSD takabilirsiniz. Maalesef M.2 SSD desteği yok. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bütçem en fazla 700-800 arası