yahyaoz
Femtopat
- Katılım
- 12 Kasım 2024
- Mesajlar
- 3
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Critical Process Died ve Kernel Data Inpage mavi ekran hatalarını alıyorum. Dump dosyası oluşturmuyor ve yüzde 0'da kalıyor. chkdsk /f /r ile disk hatalarını taradım; sorun yok. Sürücüler güncel. HDTune ile SSD ve HDD sağlıklarını kontrol ettim, hepsi sorunsuz. RAM'leri ayrı ayrı test ettim: İkisi takılıyken mavi ekran alıyorum (birini çıkardım, mavi ekran aldım; sonra diğeri için de aynı şeyi denedim, yine mavi ekran aldım). Windows bellek tanımlada da test ettim orda da bir sıkıntı gözükmüyor. Sistemde dengesiz güç kaynağı olamaz diye tahmin ediyorum çünkü laptop her zaman fişe takılı ve bataryası çıkarılamıyor. Mavi ekran almadan önce laptop alt tab görev yöneticisini açma gibi windows aktivitelerini yapmıyor ve yavaşlıyor.
Edit: Güvenli Modda çalıştırıp windowsun kurulu olduğu c diskini taradım ve "Windows bu sürücüde onarılması gereken hatalar buldu sürücüyü onarın" yazısıyla karşılaştım.
Edit: Güvenli Modda çalıştırıp windowsun kurulu olduğu c diskini taradım ve "Windows bu sürücüde onarılması gereken hatalar buldu sürücüyü onarın" yazısıyla karşılaştım.
Son düzenleme: